Συνάντηση των Τούρκων με τον ΑΣ Άρης

Συνάντηση των Τούρκων με τον ΑΣ Άρης

Βασίλης Βλαχόπουλος
Συνάντηση των Τούρκων με τον ΑΣ Άρης

bet365

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΑΣ Άρης, Γιάννη Ψηφίδη, είχε σήμερα(23/11) ο Τούρκους επιχειρηματίας, Τανιέλ Γιλμάζ, καθώς – σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr – του παρουσίασε τα προϊόντα που ήδη έχουν δημιουργηθεί και φέρουν το σήμα του Άρη!

Ως θεματοφύλακας του συλλόγου αλλά και κάτοχος των δικαιωμάτων του σήματος του Άρη, ο ΑΣ έπρεπε όχι απλά να ενημερωθεί αλλά και να εγκρίνει μια συνεργασία που φαίνεται ότι βρίσκεται στα σκαριά. Προς αυτήν την κατεύθυνση, σήμερα(23/11) πραγματοποιήθηκε μια πρώτη συνάντηση μεταξύ του προέδρου του ΑΣ, Γιάννη Ψηφίδη, με τον Τούρκο επιχειρηματία, Τανιέλ Γιλμάζ, όπου οι δύο άνδρες συζήτησαν επί του πλαισίου συνεργασίας που θέλουν να πετύχουν με την ΚΑΕ Άρης. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο κ. Γιλμάζ δεν του παρουσίασε μόνο φυλλάδια στα οποία απεικονίζονταν προϊόντα (κοσμήματα) με το σήμα του Άρη, αλλά του εμφάνισε αυθεντικά προϊόντα. Κι αυτό διότι, ο ΑΣ Άρης θα πρέπει να συναινέσει για την εκμετάλλευση του σήματος.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν μάλιστα ότι ο κ. Ψηφίδης έμεινε ικανοποιημένος και δεν είναι αρνητικός στη συγκεκριμένη συνεργασία αρκεί να είναι προς όφελος του συλλόγου. Δεν είναι βέβαια ο μόνος άνθρωπος που θα κρίνει αυτήν την υπόθεση. Οι ίδιες πηγές σημειώνουν επίσης ότι αύριο(24/11) θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών στην οποία θα παρίσταται και ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΚΑΕ, Μάνος Λάσκαρης.

Να σημειωθεί πάντως ότι ο κ. Γιλμάζ πέραν του ότι έχει στην ιδιοκτησία του γαλακτοκομική εταιρία, ήρθε στη Θεσσαλονίκη ως εκπρόσωπος του Αϊχάν Γκιουνέρ. Το αρχικό πλάνο περιλάμβανε να έρθει και ο τελευταίος, τελικώς όμως εκπροσωπείται από τον Τανιέλ Γιλμάζ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα