Γκος: «Ξέρω τι θέλει ο ΠΑΟΚ από εμένα»

Γκος: «Ξέρω τι θέλει ο ΠΑΟΚ από εμένα»

Γκος: «Ξέρω τι θέλει ο ΠΑΟΚ από εμένα»

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε πριν από λίγο ο Φιλ Γκος για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και στις πρώτες του δηλώσεις εξήγησε ότι είναι ενήμερος για ρόλο που θα έχει στην ομάδα.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+)!

Ο Αμερικανός θα αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά γήπεδα για 13η διαδοχική χρονιά κι έχοντας πολυετή παρουσία στο ιταλικό Πρωτάθλημα. «Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια ιστορική ομάδα. Έχω συζητήσει με τον προπονητή, μου είπε τι ακριβώς θέλει από εμένα, θα προσπαθήσω να δώσω την εμπειρία μου και τα ηγετικά χαρακτηριστικά μου. Αυτό που έχει σημασία είναι να μάθω (αγωνιστικά) σύντομα τους συμπαίκτες μου. Νιώθω ότι έχω πολλά να δώσω και γενικά αισθάνομαι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που μου δίνει ο ΠΑΟΚ».

Ο 34χρονος γκαρντ ρωτήθηκε για τις διαφορές του ελληνικού Πρωταθλήματος σε σχέση με τα υπόλοιπα. «Προσωπικά θα προσπαθήσω να παίξω το παιχνίδι μου, να παίξω την καλή άμυνα που με χαρακτηρίζει και μέσα από τον τρόπο μου να βοηθάω και τους συμπαίκτες μου. Ξέρετε ότι μου αρέσει να σκοράρω. Είμαι όμως εδώ για να βοηθήσω την ομάδα και όχι να ικανοποιήσω κάποια προσωπική φιλοδοξία».

Best of internet