Ο Άρης συζήτησε με τον Ραμέλ Κάρι!

Ο Άρης συζήτησε με τον Ραμέλ Κάρι!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Άρης συζήτησε με τον Ραμέλ Κάρι!

bet365

Στο πλαίσιο της απόφασης για ενίσχυση, πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ο Άρης βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ραμέλ Κάρι ο οποίος προ τετραετίας πέρασε από τον Παναθηναϊκό.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις στη Novibet (21+)!

Είναι δεδομένο ότι στους «κίτρινους» θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις στο διάστημα της διακοπής των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Η πρώτη υπόθεση που απαιτείται να ξεκαθαρίσει είναι αυτή του Μπρεντ Πέτγουεϊ όπου μέσα στο επόμενο 48ώρο προβλέπεται να υπάρξει τελική εξέλιξη. Πάντως ο Άρης είναι στην αγορά και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ήδη συζήτησε με τον Ραμέλ Κάρι. Ο 37χρονος Αμερικανός την τελευταία διετία αγωνίζεται στον Λίβανο έπειτα από πολυετή παρουσία στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Στα ελληνικά αγωνίστηκε τη σεζόν 2013-14 με τη φανέλα του Παναθηναϊκού για να ακολουθήσει μια χρονιά όπου έπαιξε στις Λιμόζ, Βίρτους Ρόμα.

Στην τελευταία του χρονιά στον Λίβανο και πιο συγκεκριμένα στην Αλ Μουταχέντ όπου είχε περί των 17 πόντων κατά μέσο όρο. Ο Κάρι δεν είναι πλέι μέικερ αλλά περισσότερο έναν scoring guard, γι' αυτόν τον λόγο δεν είναι στις βασικές επιλογές της ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα