Ανακοίνωσε τον ΜακΦάντεν η Κύμη

Ανακοίνωσε τον ΜακΦάντεν η Κύμη

bet365

Ο Θάντους ΜακΦάντεν είναι κι επισήμως παίκτης της Κύμης με την οποία πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση.

Ο πρώην γκαρντ του ΠΑΟΚ είναι πλέον παίκτης της Κύμης πραγματοποιώντας και την πρώτη του προπόνηση ως μέλος της Κύμης.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

«Επισήμως παίκτης του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης είναι από σήμερα ο Thaddus McFadden, με τον 30χρονο αθλητή(ημ.γεν. 29/05/1989) να έρχεται σε συμφωνία με την διοίκηση της ΚΑΕ και να υπογράφει συμβόλαιο ως την λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2017/18!

Ο Αμερικάνος γκαρντ, που βρίσκεται στην πόλη της Χαλκίδας από το βράδυ της Δευτέρας, σήμερα το απόγευμα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα της νέας του ομάδας. Το τεχνικό επιτελείο της Κύμης έχει στα πλάνα του την πραγματοποίηση δύο φιλικών αναμετρήσεων στις επόμενες ημέρες για να βοηθήσει το νέο απόκτημα της ομάδας να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αν και ο McFadden δείχνει να βρίσκεται σε αγωνιστική ετοιμότητα καθώς μέχρι πρότινος έπαιζε στα Σκόπια με την KarposSokoli. Στο πρωτάθλημα των Σκοπίων είχε 13 πόντους , 5 ριμπάουντ και 5,2 ασίστ κτά μ.ο., ενώ με την Karpos Sokoli αγωνίστηκε και σε 4 παιχνίδια στο Europe Cup έχοντας 14,8 πόντους και 4 ασίστ!

Ο Thaddus McFadden είναι παλιός γνώριμος του ελληνικού πρωταθλήματος, αφού πέρσι φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ και έπαιξε σε 18 παιχνίδια της Stoiximan.gr Basket League, έχοντας κατά μ.ο. 10 πόντους και 1,8 ασίστ. Είχε ξεκινήσει την σεζόν 2016/16 στην γαλλική Nancy με την οποία αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια της LNB Pro A και είχε 12.4 πόντους, 1.9 ασίστ και 2.3 ριμπάουντ, ενώ τα προηγούμενα τρία χρόνια έπαιξε στην Κύπρο όπου κατέκτησε 3 πρωταθλήματα, το πρώτο με τον ΑΠΟΕΛ και τα επόμενα δύο με την ΑΕΚ Λάρνακας! Την τελευταία του μάλιστα σεζόν στην Κύπρο ήταν πραγματικά εντυπωσιακός, έχοντας στο πρωτάθλημα 17 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ, ενώ στο FIBA Europe Cup σημείωνε κατά μέσο όρο 17,6 πόντους, μάζευε 2,9 ριμπάουντ και είχε 2,2 κλεψίματα!

Εκτός των παραπάνω, ο McFadden έχει αγωνιστεί επίσης στα κολέγια St. Clair Country CC και Fairmont State, από όπου αποφοίτησε το 2009. Στην συνέχεια πήγε στην Τσεχία για τρία χρόνια, τα δύο πρώτα στην BK Usti και τον τρίτο στην Sluneta, ενώ στο ενδιάμεσο έπαιξε και για μικρό χρονικό στην γερμανική Lowen Braunschweig».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα