Φιλικό με τα Τρίκαλα για τον Γκος

Φιλικό με τα Τρίκαλα για τον Γκος

Βασίλης Βλαχόπουλος
Φιλικό με τα Τρίκαλα για τον Γκος

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ήθελε τον προγραμματισμό ενός φιλικού αγώνα για να βοηθήσει περισσότερο τον Φιλ Γκος κι έτσι ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το Σάββατο(25/11) τα Τρίκαλα.

Ο Αμερικανός αναμένεται αύριο(23/11) το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη ούτως ώστε να ενσωματωθεί στην ομάδα και φυσικά να μπει σε πρόγραμμα προπονήσεων. Ωστόσο, στον ΠΑΟΚ ήθελαν να του… δώσουν ένα φιλικό παιχνίδι για να συντομεύσουν το διάστημα αφομοίωσης της φιλοσοφίας της ομάδας και προς αυτήν την κατεύθυνση προγραμματίστηκε το φιλικό παιχνίδι με τα Τρίκαλα το μεσημέρι(15:00) του Σαββάτου(25/11).

Στο μεταξύ, μετά από την τριήμερη άδεια που έδωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στους παίκτες, οι τελευταίοι επέστρεψαν στις προπονήσεις δίχως τους διεθνείς (Μαργαρίτης, Κόνιαρης, Κατσίβελης, Κλάσεν) αλλά και τον Λάκι Τζόουνς ο οποίος θα επιστρέψει αύριο(23/11) στη Θεσσαλονίκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα