Η συγκλονιστική κατάθεση ψυχής του Παναγιώτη Βασιλόπουλου στην Χριστίνα Βραχάλη (gTV)

Η συγκλονιστική κατάθεση ψυχής του Παναγιώτη Βασιλόπουλου στην Χριστίνα Βραχάλη (gTV)

Χριστίνα Βραχάλη Χριστίνα Βραχάλη
Η συγκλονιστική κατάθεση ψυχής του Παναγιώτη Βασιλόπουλου στην Χριστίνα Βραχάλη (gTV)

bet365

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος συγκινεί και συγκινείται, μιλώντας στην Χριστίνα Βραχάλη για την απίστευτη περιπέτειά του, από την απόφαση να αποσυρθεί, μέχρι την επιστροφή του στα γήπεδα της Basket League και την Εθνική ομάδα!

Η περίπτωση του Παναγιώτη Βασιλόπουλου είναι ιδιαίτερη. Ο Έλληνας φόργουορντ χτυπήθηκε όσο λίγοι από την ατυχία και τους συνεχόμενους τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Λίγα χρόνια όμως μετά, όχι μόνο επέστρεψε στην Basket League, αλλά και στην Εθνική ομάδα και μιλώντας στη Χριστίνα Βραχάλη, συγκινεί και συγκινείται σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χριστίνα Βραχάλη
Χριστίνα Βραχάλη

Στο χώρο της δημοσιογραφίας ξεκίνησα το 2002. Τα πρώτα μου βήματα τα έκανα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου εργάστηκα για δύο χρόνια. Το 2003 για τις ανάγκες ενός προγράμματος της Κρατικής τηλεόρασης, Olympic Trophy, πραγματοποίησα το γύρο της Μεσογείου με στόχο την προώθηση των Ολυμπιακών Αγώνων που θα λάμβαναν χώρα στην Αθήνα το 2004. Στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη εργάστηκα στο γραφείο τύπου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, όπου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του ποδοσφαίρου. Από το 2004 μέχρι και για 14 χρόνια εργαζόμουν στο Αθλητικό Τμήμα της τηλεόρασης (παρουσίαση δελτίων και αθλητικών εκπομπών) και του ραδιόφωνου του ΣΚΑΙ (δημοσιογραφική παραγωγή, μεταδόσεις αγώνων, παρουσίαση εκπομπών, σύνταξη κι εκφώνηση αθλητικών δελτίων). Πλέον ανήκω στο δυναμικό του Epsilon TV. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια φιλοξενεί τις σκέψεις μου και υλοποιεί της ιδέες μου το gazzetta.gr, ενώ παράλληλα έχω τη χαρά να μοιράζομαι τις εικόνες και τις εμπειρίες μου με τους σπουδαστές του ΙΕΚ Όμηρος εδώ και περίπου 8 πανεπιστημιακά έτη. Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου της Αθήνας, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Μιλάω αγγλικά και γαλλικά.