Αιχμηρή ανακοίνωση Πανιωνίου: «Παίζαμε 5 εναντίον 8»!

Κάτια Πετροπούλου
Αιχμηρή ανακοίνωση Πανιωνίου: «Παίζαμε 5 εναντίον 8»!

bet365

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου είχαν αρκετά παράπονα από την διαιτησία στο ματς με την ΑΕΚ, κάτι που φάνηκε και από την ανακοίνωση που εξέδωσαν.

«Σε έκτο σερί παιχνίδι παίζαμε 5 εναντίον 8».

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός Δες τον αγώνα ζωντανά και παίξε νόμιμα live στοίχημα (21+)

Αυτό καταγγέλει με ανακοίνωσή του ο Πανιώνιος, μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ενώ καλεί τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ να καλέσει σε απολογία την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ, για τα υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, αλλιώς θα προσφύγουν στην αθλητική δικαιοσύνη.

Αναλυτικά:

«Ο Πανιώνιος γνώρισε την ήττα σε ένα παιχνίδι που έδειξε ότι πλέον είναι έτοιμος να ανακάμψει.

Είμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε θερμά την διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ για τη φιλοξενία.

Ωστόσο δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε ότι σε έκτο κατά σειρά παιχνίδι παίξαμε 5 εναντίον 8.

Το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτής της πραγματικότητας, προέρχεται από τους ίδιους τους αριθμούς. Την στατιστική του αγώνα. Ο Πανιώνιος, αν και μέχρι το 29o λεπτό, είχε προβάδισμα στο σκορ, εκτέλεσε συνολικά 13 βολές έναντι 27 των αντιπάλων μας.

Ευχαριστούμε, λοιπόν και την ΚΕΔ για τον σεβασμό στην ιστορία μας.

Υ.Γ.: Δεν θα γίνουμε γραφικοί, αλλά αναμένουμε από τον αθλητικό δικαστή να καλέσει την ΚΑΕ ΑΕΚ σε απολογία για τα υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της για 30 ολόκληρα αγωνιστικά λεπτά. Αν δεν γίνει έκθεση του παρατηρητή… θα καταθέσουμε το βίντεο του αγώνα στην αθλητική δικαιοσύνη.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα