Οι αναπόφευκτες αλλαγές και το μέλλον των Πέτγουεϊ, Βον

Οι αναπόφευκτες αλλαγές και το μέλλον των Πέτγουεϊ, Βον

Βασίλης Βλαχόπουλος
Οι αναπόφευκτες αλλαγές και το μέλλον των Πέτγουεϊ, Βον

bet365

Ο Άρης θα μπει σε διαδικασία εξέτασης διορθωτικών κινήσεων στο διάστημα της διακοπής του Πρωταθλήματος και προς αυτών την κατεύθυνση θεωρείται δύσκολο να παραμείνουν στην ομάδα οι Μπρεντ Πέτγουεϊ, Κουάμι Βον.

Μετά τη νίκη επί του ΓΣΛ/Φάρου, ο Παναγιώτης Γιαννάκης ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο αλλαγών κι όπως ήταν λογικό απέφυγε να ανοίξει τα χαρτιά του. Παραδέχθηκε ότι κάθε ομάδα είναι υποχρεωμένη να είναι έτοιμη επί του σεναρίου των προσθαφαιρέσεων, επί της ουσίας όμως δεν θα μπορούσε σε δημόσιο λόγο να ανοίξει τα χαρτιά του. Ρωτήθηκε εξάλλου και για το μέλλον του Μπρεντ Πέτγουεϊ – δεδομένου του ότι ο ίδιος ο Αμερικανός… άνοιξε την πόρτα της εξόδου με την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση – αλλά απάντησε ότι αυτά τα πράγματα δεν προαναγγέλλονται.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ο Πέτγουεϊ θα αποτελέσει παρελθόν ή μάλλον, θα στοιχειοθετήσει έκπληξη μεγάλου μεγέθους αν ο Αμερικανός παραμείνει στην ομάδα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι σε διοικητικό επίπεδο ήδη γίνονται συζητήσεις προς την κατεύθυνση λύσης του συμβολαίου του. Το ζήτημα προβλέπεται να ξεκαθαρίσει οριστικά μέσα στο επόμενο 48ώρο, στην πραγματικότητα δείχνει να «βαδίζει» σ’ ένα μονοπάτι δίχως γυρισμό. Γιατί στην εξίσωση μπαίνει ο ρόλος και το επίπεδο προσφοράς του αθλητή (σ. σ. παρά την τεράστια και φιλότιμη προσπάθειά του δεν μπορεί να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούν κι αυτό φαίνεται και από τον χρόνο συμμετοχής του), ενώ δεν μπορεί να «ξεχαστεί» η απόφαση που κοινοποίησε πριν μία εβδομάδα στον λογαριασμό του στα social media.

Πάμε στον Κουάμι Βον. Αυτή τη στιγμή, καμία από τις δύο πλευρές δεν είναι ικανοποιημένες από τη συνεργασία τους. Προφανώς ο Παναγιώτης Γιαννάκης περίμενε από τον Αμερικανό να έχει πιο έντονο το στοιχείο του ηγέτη, κυρίως όμως δεν παίρνει αυτά που θα ήθελε σε οργανωτικό επίπεδο. Ο δε παίκτης δεν είναι ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής του και τον ρόλο του κι έχει προταθεί σε ομάδες του εξωτερικού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι προβλέπεται να γίνει συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Άρης βρίσκεται στην… αγορά αναζητώντας έναν παίκτη με ικανότητα στο οργανωτικό κομμάτι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα