Γιατράς: «Να μην χάσουμε το μυαλό μας»

Γιατράς: «Να μην χάσουμε το μυαλό μας»

bet365

Ο Προμηθέας έφτασε τις πέντε νίκες στις πρώτες έξι αγωνιστικές της Basket League όμως ο προπονητής των Πατρινών, Μάκης Γιατράς.

«Σήμερα κάναμε μια σπουδαία νίκη, με ένα δύσκολο αντίπαλο σε μια μπασκετική έδρα που ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις εδώ. Ήμασταν συγκεντρωμένοι πολύ στην άμυνα από τα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου και μετά, βάλαμε και κάποια μεγάλα σουτ και νομίζω ότι στο τέλος κερδίσαμε σχετικά εύκολα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί κάνουν μεγάλη προσπάθεια, για ό,τι έχουν πετύχει μέχρι τώρα, βέβαια είναι νωρίς ακόμα, εμείς πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι, δεν πρέπει να χάσουμε το μυαλό μας, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και στο τέλος να κάνουμε ταμείο να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Να δώσω συγχαρητήρια και στον κόουτς Μέξα που έχει μια πολύ καλή ομάδα, και να του ευχηθώ τα καλύτερα για την συνέχεια» εξήγησε ο προπονητής του Προμηθέα Πατρών μετά τη νίκη επί των Τρικάλων.

Δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα