«Το πρόβλημα Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού δεν είναι δική μας υπόθεση»

Gazzetta team
«Το πρόβλημα Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού δεν είναι δική μας υπόθεση»

bet365

Τηρουμένων των αναλογών και των απουσιών, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του ΓΣΛ/Φάρου ενώ αναφέρθηκε στην Εθνική ομάδα.

«Ήρθαμε να παίξουμε απέναντι στον Άρη με μια σημαντική απουσία, του Ουέαρ, καθώς έπρεπε να πάει στην Αμερική για έναν σημαντικό λόγο. Παρόλο αυτά παλέψαμε, πήγαμε πολύ καλά στην πρώτη περίοδο αλλά μετά χάσαμε το μυαλό μας, δεν είχαμε συγκέντρωση… Αυτό είναι φυσιολογικό γιατί έχουμε πολλά μικρά παιδιά. Δεν έχουν την εμπειρία και για να την αποκτήσουν χρειάζεται χρόνος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόουτς στην προσπάθεια που κάνει ο Άρης. Αυτό που θα ήθελα εγώ ενόψει του αγώνα με το Ρέθυμνο είναι να έχουμε περισσότερο σεβασμό στις προσωπικές μονομαχίες. Οι εννιά ασίστ δεν μαρτυρούν την αλήθεια», είπε.

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Ρωτήθηκε για την Εθνική ομάδα. «Έχουμε καλέσει 24 παιδιά, το πρόβλημα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού δεν είναι δική μας υπόθεση. Αν δεν έρθει κανείς από την Ευρωλίγκα, υπάρχουν 11 παιδιά που θα κρατήσουν την ομάδα και τρία παιδιά από την Νέων Ανδρών. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Μέσα σε τρεις ημέρες θα πρέπει να φτιάξουμε τον χαρακτήρα μας και την ομάδα μας απέναντι σε μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια είναι ίδια. Δεν έχει απώλεια κι αυτό κάνει δύσκολη την αποστολή μας. Ελπίζω ότι τα παιδιά θα ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα