Μυκονιάτης: «Να λύσουμε τα θέματά μας»

Gazzetta team
Μυκονιάτης: «Να λύσουμε τα θέματά μας»

bet365

Ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Βετούλα στην τεχνική ηγεσία του Ρεθύμνου, Σταύρος Μυκονιάτης, εξήγησε πως οι Κρητικοί πλήρωσαν το κακό πρώτο ημίχρονο στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

«Αρχικά θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα του ΠΑΟΚ και τον κόουτς για τη δίκαιη νίκη στο σημερινό παιχνίδι. Μας κόστισε ουσιαστικά πολύ το πρώτο ημίχρονο, όπου δεχθήκαμε πολλούς πόντους. Οι 45 πόντοι είναι πολλοί μέσα στην έδρα μας, καθώς και τα 13 ριμπάουντ παραπάνω. Κάποια στιγμή πλησιάσαμε στους 5 πόντους, αλλά δεν είχαμε συνέχεια, κάναμε κάποια λάθη που μας κόστισαν. Εύχομαι το καλύτερο στον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Εμείς θα πρέπει να επικεντρωθούμε στη διακοπή του πρωταθλήματος, να δουλέψουμε παραπάνω, να λύσουμε τα θέματα μας και να μπορέσουμε να φανούμε αντάξιοι στη συνέχεια» εξήγησε ο ασίσταντ κόουτς του Ρεθύμνου στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τους «ασπρόμαυρους».

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα