Παπαθεοδώρου: «Υπερήφανοι για τους παίκτες μας στην Εθνική»

Παπαθεοδώρου: «Υπερήφανοι για τους παίκτες μας στην Εθνική»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Υπερήφανοι για τους παίκτες μας στην Εθνική»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ την τελευταία εβδομάδα ενώ αναφέρθηκε στην απουσία των διεθνών λόγω των υποχρεώσεών τους με την Εθνική.

«Σήμερα κάναμε μία πολύ σημαντική νίκη για μας. Προερχόμαστε από ένα πολύ δύσκολο και κοπιαστικό πρόγραμμα την τελευταία εβδομάδα. Με παιχνίδι με τον Άρη και ένα κουραστικό ταξίδι έως ότου φτάσουμε εδώ. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ρεθύμνου για την παραχώρηση του γηπέδου μία ημέρα νωρίτερα. Πρέπει να το τονίσουμε» εξήγησε στην αρχική τοποθέτησή του ο προπονητής του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί των Κρητικών.

Στη συνέχεια εξήγησε πως: «Οι παίκτες μας έκαναν εξαιρετική δουλειά. Δούλεψαν πολύ από την αρχή ως το τέλος. Είχαμε κάποιους συγκεκριμένους στόχους και τους πετύχαμε. Η νίκη μας ήταν απόλυτα δίκαιη, μας χαροποιεί και τώρα στη διακοπή θα πάρουμε κάποιες ανάσες και θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας παρά την απουσία παικτών μας λόγω των υποχρεώσεων τους στην Εθνική ομάδα. Αυτό βέβαια είναι κάτι ευχάριστο για τον ΠΑΟΚ και είμαστε περήφανοι, αλλά θα δημιουργήσει πρόβλημα όσον αφορά στη συνοχή μας και τις προπονήσεις μας. Καλή συνέχεια στο Ρέθυμνο Cretan Kings και καλή πορεία στα υπόλοιπα παιχνίδια».

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα