Παπαμακάριος: «Πρώτα είμαστε άνθρωποι και μετά παίκτες...»

Παπαμακάριος: «Πρώτα είμαστε άνθρωποι και μετά παίκτες...»

Παπαμακάριος: «Πρώτα είμαστε άνθρωποι και μετά παίκτες...»

Με αφορμή και την αναμέτρηση του ΓΣΛ Φάρου στη Θεσσαλονίκη, ο Μανώλης Παπαμακάριος έκανε ειδική αναφορά στις φονικές πλημμύρες που έπληξαν την Αττική. 

Αναλυτικά το blog του στον ΕΣΑΚΕ

«Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, αυτό με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Η βαθμολογική του θέση μετά τα πρώτα πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα, θεωρώ πως είναι πλασματική και στο τέλος της χρονιάς, θα βρίσκεται εκεί που αξίζει.

Ανέφερα τη βαθμολογική του θέση διότι αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολο το ματς και θα είναι υποψιασμένος και με μεγάλο κίνητρο μπροστά στο κοινό του, αφού θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος. Αυτό όμως τον επιβαρύνει και με άγχος. Εμείς όμως κοιτάζουμε την ομάδα μας και θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Θέλουμε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι και να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια σε καλή απόδοση.

Έχουμε παρουσιάσει μέχρι τώρα κάποια κενά διαστήματα στα παιχνίδια και αν συνεχίσουμε έτσι, κάποια στιγμή θα την πατήσουμε. Οπότε, θέλει συγκέντρωση το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια. Ο Άρης δεν θα συγχωρήσει τα λάθη μας και θα προσπαθήσει να βρει από νωρίς ρυθμό. Αυτό εμείς πρέπει να το αποτρέψουμε.

Η αγωνιστική αυτή έχει ιδιαιτερότητες, καθώς θα πραγματοποιηθεί λίγες ώρες μετά το χαμό συνανθρώπων μας. Πρώτα είμαστε άνθρωποι και μετά παίκτες, είναι δύσκολο και για μας. Εγώ έχω μεγαλώσει στη Δυτική Αττική και γνωρίζω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κόσμος όλα τα χρόνια, όχι μόνο σε αυτά της κρίσης. Δεν μπορεί να δεχθεί το μυαλό μου τα όσα συνέβησαν, είναι πολύ λυπηρό και θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των θυμάτων.»

Best of internet