Μαυροειδής: «Η δουλειά μας σιγά σιγά βγαίνει στο παρκέ»

Gazzetta team
Μαυροειδής: «Η δουλειά μας σιγά σιγά βγαίνει στο παρκέ»

bet365

Η ΑΕΚ κοντράρεται με τον Πανιώνιο (18/11, 17:00), με τον Δημήτρη Μαυροειδή να στέκεται στην δουλειά που γίνεται στη «βασίλισσα», η οποία αρχίζει και φαίνεται στο παρκέ.

Αναλυτικά τα όαα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ

«Προερχόμαστε από μία σημαντική νίκη στο Basketball Champions League με την Ολύμπια Λιουμπλιάνας. Η εμφάνιση μας ήταν εξαιρετική στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Νομίζω πως έχουμε δείξει βελτίωση σε συγκεκριμένους τομείς στους τελευταίους αγώνες.Η δουλειά μας σιγά σιγά βγαίνει στο παρκέ και μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι.

Αύριο αντιμετωπίζουμε τον Πανιώνιο, που μόνο εύκολο αντίπαλο δεν μπορείς να τον χαρακτηρίσεις. Έχουμε δει ότι το ξεκίνημα του δεν είναι και το καλύτερο, αλλά με κάποιες αλλαγές που έχει πραγματοποιήσει τελευταία παλεύει κάθε ματς.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναπαυτούμε και να υποτιμήσουμε τον Πανιώνιο. Πρέπει να μπούμε δυνατά στο ματς από την αρχή και να πάρουμε τον έλεγχό. Στόχος μας είναι να ακολουθούμε κατά γράμμα τις οδηγίες των προπονητών μας, να παίξουμε την σκληρή άμυνα των τελευταίων αγώνων και είμαι σίγουρος ότι θα πανηγυρίσουμε ακόμα μία νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα