Φλιώνης: «Να προσεγγίσουμε σοβαρά το ματς με τον Φάρο-ΓΣΛ»

Gazzetta team
Φλιώνης: «Να προσεγγίσουμε σοβαρά το ματς με τον Φάρο-ΓΣΛ»

bet365

Ο Δημήτρης Φλιώνη μίλησε για το ματς του Άρη με τον Φάρο-ΓΣΛ (17/11, 18:30) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Basket League μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Aναλυτικά τα όσα έγραψε ο Δημήτρης Φλιώνης στο blog του στον ΕΣΑΚΕ

«Να το προσεγγίσουμε πολύ σοβαρά

Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε τον Γ.Σ.Λ. Φάρο στην έδρα μας, για την έκτη αγωνιστική. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε, ώστε να πάμε στη διακοπή του πρωταθλήματος με δύο σερί νίκες σε Ευρώπη και Ελλάδα. Σε αυτό το διάστημα θα έχουμε λίγο χρόνο, ώστε να αλλάξουμε κάποια πράγματα και να βελτιώσουμε κάποια άλλα.

Είναι σημαντικό να είμαστε όλοι υγιείς, προκειμένου να μπορεί ο καθένας να προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα και να δουλεύουμε όλοι μαζί και σωστά. Επιπλέον, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους τρεις συμπαίκτες μου (Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Γιάννης Αθηναίου, Βασίλης Χρηστίδης) για την κλήση τους στην Εθνική ομάδα.

Όσον αφορά το παιχνίδι του Σαββάτου, πρέπει να το προσεγγίσουμε πολύ σοβαρά από την αρχή. Ο Γ.Σ.Λ. Φάρος είναι μια ομάδα που έχει δείξει καλά δείγματα μέχρι τώρα και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και συνεπείς στην δουλειά μας για 40 λεπτά. Ξεκινώντας από την άμυνα, όπως σε κάθε παιχνίδι άλλωστε και εν συνεχεία, παίζοντας πιο στοχευμένα στην επίθεση, πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι, με έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα