Με αμφίβολους Σάκοτα, Τζέιμς άρχισε η προετοιμασία για Πανιώνιο

Στέλλα Παπαδοπούλου
Με αμφίβολους Σάκοτα, Τζέιμς άρχισε η προετοιμασία για Πανιώνιο

bet365

Η ΑΕΚ δεν έχει χρόνο για ξεκούραση κι έπειτα από την άνετη νίκη επί της Ολίμπια Λουμπλιάνας επέστρεψε στο παρκέ για την έναρξη της προετοιμασίας για το ματς με τον Πανιώνιο (18/11, 17:00).

Η μεγάλη εμφάνιση του Μάνι Χάρις και η τρίτη νίκη της ΑΕΚ στο Champions League απέναντι στην Ολίμπια Λουμπλιάνας αποτελούν παρελθόν.

Οι παίκτες του Σωτήρη Μανωλόπουλου επέστρεψαν στο παρκέ λίγες ώρες αργότερα από τη νίκη για να πιάσουν δουλειά ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο για την 6η αγωνιστική της Basket League.

Οι παίκτες έκαναν προπόνηση με βάρη, ενώ ο Ντούσαν Σάκοτα έχει ενοχλήσεις στον μηρό κι ίσως προφυλαχθεί. Ο Ντελρόι Τζέιμς από τη μεριά του ακολούθησε μόνο θεραπεία κι όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ:

«Προπόνηση με βάρη περιλάμβανε η σημερινή ημέρα για τους παίκτες της «Βασίλισσας», οι οποίοι θα επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς αύριο (Παρασκευή, 17/11).

Τότε θα κριθεί και ο βαθμός ετοιμότητας των Ντούσαν Σάκοτα και Ντελρόι Τζέιμς ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Πανιώνιο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα