Ντένμον: «Όσο παίζω περισσότερο θα παίζω και καλύτερα»

Ντένμον: «Όσο παίζω περισσότερο θα παίζω και καλύτερα»

Γιώργος Κούβαρης
Ντένμον: «Όσο παίζω περισσότερο θα παίζω και καλύτερα»

bet365

Μετά την πολύ καλή του εμφάνιση απέναντι στον Πανιώνιο, ο Μάρκους Ντένμον ξεκαθάρισε ότι την διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα όσον αφορά την παρουσία του κάνουν τα... λεπτά συμμετοχής.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Μιλγουόκι Μπακς – Μέμφις Γκρίζλις με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Μπορεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να μην χρησιμοποιήθηκε ούτε... δευτερόλεπτο, μπορεί στα ματς της EuroLeague να μην αποδίδει σύμφωνα με τις υψηλές απαιτήσεις της διοργάνωσης ωστόσο εντός των συνόρων έχει... οπλίσει για τα καλά!

Ο Μάρκους Ντένμον πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης, έχοντας 21 πόντους με 3/4 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 3/4 βολές και 5 ριμπάουντ σε 24 λεπτά συμμετοχής. Τι είναι όμως εκείνο που κάνει την διαφορά και ο Αμερικανός είναι... άλλος παίκτης εντός των συνόρων;

«Να πω την αλήθεια, δεν έχω μια ακριβή απάντηση να δώσω. Δεν παίζω πολύ στα ματς της EuroLeague, αλλά ακόμα είναι νωρίς. Βρισκόμαστε στον Νοέμβριο και έχουμε μια μεγάλη σεζόν μπροστά μας. Ελπίζω να πάρω περισσότερα λεπτά για να παίζω και καλύτερα. Δεν θεωρώ ότι έπαιζα άσχημα, απλά δεν έπαιζα» δήλωσε ο Αμερικανός και συνέχισε:

«Πάντα έχω αυτοπεποίθηση. Ξέρω τι μπορώ να κάνω. Γνωρίζω τις δυνατότητες και τις ικανότητές μου. Τι μπορώ να κάνω καλά και τι δεν μπορώ να κάνω καλά. Αν πάρω την ευκαιρία, πάντα θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατόν. Να φανώ χρήσιμος».

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είπε ότι «όταν παίζεις καλά πάντα σε βοηθάει να αποκτήσεις ρυθμό. Ήμουν τυχερός που έπαιξα σήμερα καλά, έβαλα τα σουτ και βοήθησα την ομάδα μου να φτάσει στη νίκη», ενώ σε ερώτηση για το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε καθόλου στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είπε: «Όταν κερδίζεις μια ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός και μάλιστα στην έδρα της, δεν έχει σημασία αν δεν παίξεις καθόλου. Χαίρεσαι εξίσου! Τόσο για σένα, όσο και για την ομάδα. Αυτό είναι που μετράει. Η νίκη. Απέναντι στον Πανιώνιο πήρα λεπτά συμμετοχής και προσπάθησα και εγώ να βοηθήσω. Να παράγω παιχνίδι για την ομάδα μου.»

Φυσικά ακολουθεί η «διαβολοβδομάδα» με τα δύο ματς στην EuroLeague κόντρα σε Χίμκι και Εφές, με τον Ντένμον να λέει χαρακτηριστικά: «Το σημαντικό είναι για μας να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Παίζουμε πρώτα με μια πάρα πολύ καλή ομάδα η οποία έρχεται στο γήπεδό μας και φυσικά θέλουμε να κερδίσουμε. Θα κάνουμε καλή προπόνηση, αν και κάνουμε έτσι και αλλιώς καλές προπονήσεις. Αρχίζουμε να βρίσκουμε τον ρυθμό μας και να παίζουμε καλύτερα. Πρώτα απ' όλα πρέπει να προστατεύσουμε την έδρα μας και μετά από αυτό το ματς θα αρχίσουμε να ανησυχούμε για την Εφές» ενώ για το αν είναι... κουραστικό το πρόγραμμα με τα συνεχόμενα ματς, ήταν... ξεκάθαρος! «Όποιον παίκτη και αν ρωτήσεις προτιμάει να παίζει παιχνίδια. Θέλει να παίζει παιχνίδια.»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα