Από τη δήλωση απόσυρσης, στο παρκέ

Από τη δήλωση απόσυρσης, στο παρκέ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Από τη δήλωση απόσυρσης, στο παρκέ

bet365

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ μάλλον άλλαξε απόφαση μετά το μεταμεσονύχτιο ξέσπασμά του καθώς σήμερα (12/11) προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα του Άρη δείχνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο μετανιωμένος για την αρχική δημοσιοποίηση της πρόθεσης απόσυρσής του από την ενεργό δράση.

Τις πρώτες πρωινές ώρες ο Αμερικανός έκανε κάτι που είχε κάνει και πριν από ακριβώς έναν χρόνο. Είχε δημοσιοποιήσει την απόφαση απόσυρσής του από την ενεργό δράση. Βέβαια σήμερα (12/11), έκανε ένα βήμα παραπάνω καθώς ευχαρίστησε παίκτες και προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε, έκανε μάλιστα πρόχειρο απολογισμό και σημείωσε ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Κανείς στον Άρη δεν είχε γνώση περί των προθέσεων του Πέτγουεϊ. Αυτό που ήξεραν ήταν ότι ο Αμερικανός θα ήθελε να είχε πιο βασικό ρόλο στην ομάδα και περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Στην πραγματικότητα όμως, επί τούτου κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τον Παναγιώτη Γιαννάκη διότι ο έμπειρος φόργουορντ (λόγω των προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετωπίζει με πιο σοβαρό την τενοντίτιδα στον αχίλλειο τένοντα) δεν μπορεί να βγάλει συνεχόμενα αγωνιστικά λεπτά. Λόγω μάλιστα του προβλήματος τραυματισμού, δεν ακολουθεί το ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης ούτως ώστε να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του.

Πάμε στο σήμερα. Προφανώς ο Πέτγουεϊ ξανασκέφτηκε τη μεταμεσονύχτια ανάρτησή του στα social media, μετάνιωσε για την απόφασή του και το απόγευμα ήταν κανονικά στο Nick Galis Hall, όπου συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας. Και μένει να φανεί η αντίδραση του Άρη. Από τη στιγμή που ο Παναγιώτης Γιαννάκης του επέστρεψε να πάρει μέρος στην προπόνηση προφανώς κ αποδέχεται ότι ο παίκτης ήταν εν βρασμώ ψυχής, αλλά προβλέπεται να γίνει συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα