Γιαννάκης: «Τα κριτήρια των διαιτητών ήταν διαφορετικά»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Γιαννάκης: «Τα κριτήρια των διαιτητών ήταν διαφορετικά»

bet365

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης σχολίασε την ήττα από τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στα λάθη της ομάδας του και απάντησε στο αν ο Άρης αδικεί τον εαυτό του.

«Ο κόσμος είδε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι και ανταποκριθήκαμε παρά τις ελλείψεις. Ξέραμε τι θέλαμε να κάνουμε. Ελέγξαμε το παιχνίδι, δεν επιτρέψαμε στον ΠΑΟΚ να μας δημιουργήσει πολλά προβλήματα εκτός από το σημείο (σ. σ. τρίτο δεκάλεπτο) ότι θεωρώ ότι επειδή υπήρχε διαφορετικός τρόπος σφυρίγματος στα δύο μέρη του γηπέδου δεχθήκαμε εύκολα καλάθια. Παρ'ότι έχουμε προβλήματα η ομάδα αξίζει μεγαλύτερο σεβασμό. Είναι το δεύτερο παιχνίδι όπου τα κριτήρια είναι διαφορετικά. Εμείς όταν βάζαμε τα χέρια μας ήταν φάουλ αλλά δεν συνέβαινε το ίδιο με τον αντίπαλο. Ο ΠΑΟΚ έκανε μεγάλο αγώνα για να κερδίσει. Εμείς συνεχίζουμε. Ο ΠΑΟΚ κάνει μεγάλη προσπάθεια κι ελπίζω και η δική του προσπάθεια να φτάσει σε υψηλότερο επίπεδο», εξήγησε αρχικά ο προπονητής του Άρη μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Σε ερώτηση για τη διαιτησία, είπε. «Είπα ότι ήταν διαφορετικός ο τρόπος που σφύριζαν οι διαιτητές τις επαφές στα χέρια. Φάγαμε 24 πόντους από αυτό»

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Σε ότι αφορά τον μικρό χρόνο συμμετοχής του Μπένσον: «Είναι τακτική όχι ιδιαίτερος λόγος. Κάποιος παίκτης προσαρμόζεται καλύτερα, άλλον όχι. Κάθε άνθρωπος βλέπει διαφορετικά το παιχνίδι και ειδικά όταν είναι μακριά από τη δουλειά που γίνεται. Επιλέγουμε τους παίκτες που θεωρούμε ότι θα προσαρμοστούν καλύτερα».

Για τα λάθη της ομάδας του: «Όταν κάνεις λάθεις και τρως λέι απ, εγώ προτιμώ να χάσουμε την μπάλα. Το ματς όμως ήταν κλειστό και φάγαμε το τρίποντο από έναν παίκτη που ήρθε από τον πάγκο (σ. σ. Χρυσικόπουλος). Έτσι είναι το παιχνίδι. Καταθέτω κάτι που πρόσεξα»

Σε ερώτηση για το αν ο Άρης αδικεί τον εαυτό του λόγω της αστάθειας στην επίθεση: «Βγάλαμε εύκολα καλάθια και εύκολες φάσεις. Μιλάμε υπάρχουν ομάδες που επενδύουν τεράστια ποσά και βάζουν 49 πόντους. Υπάρχουν ομάδες με μεγάλη ποιότητα και συμβαίνουν να έχουν πρόβλημα στην επίθεση. Εμείς κάνουμε προπόνηση για να το ξεπεράσουμε. Για μένα το σημαντικό είναι ότι η ομάδα μου παρουσιάζεται καλύτερη από το ένα εκτός έδρας παιχνίδι στο άλλο».

Για τις επιλογές στο τέλος: «Δεν ήμουν εκνευρισμένος. Είναι μάθημα. Εγώ αγαπώ τα λάθη που κάνουν οι παίκτες μου. Θέλω να τους κάνω να είναι υπομονετικοί κι έξυπνοι κι εκείνη τη στιγμή πρέπει να το πεις, όταν γίνεται η πράξη. Άλλο γρήγορος κι άλλο σωστός. Μπορούσαμε να πάμε με ηρεμία. Υπομονή χρειάζεται.

Για το ότι τους περίμενε στη φυσούνα: «Ναι, ήθελα να τους δώσω συγχαρητήρια. Ήρθαμε να παίξουμε ένα πολύ δυνατό ματς. Δεν μπορώ να δω την προσπάθεια των παικτών μου. Θα χάσουμε και θα κερδίσουμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα