Γιατράς: «Στόχος μας μόνο το επόμενο παιχνίδι»

Γιατράς: «Στόχος μας μόνο το επόμενο παιχνίδι»

bet365

Ο Μάκης Γιατράς έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη του προμηθέα επί της Κύμης.

Ο προπονητής του Προμηθέα στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε, «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και θεωρώ ότι φτάσαμε δίκαια στη νίκη. Αν και στο πρώτο 5άλεπτο της αναμέτρησης δεν τα πήγαμε καλά, καθώς μπήκαν κάποια σουτ από την Κύμη και εμείς δεν είχαμε την συγκέντρωση που έπρεπε, εντούτοις στην συνέχεια πιέσαμε και καταφέραμε να ανοίξουμε τον αγώνα. Μετατρέψαμε, παράλληλα, και σε καλάθια τα επιθετικά ριμπάουντ που μαζέψαμε και κάπως έτσι πήραμε μια διαφορά την οποία κρατήσαμε ως το τέλος. Σημαντική ήταν επίσης και η βοήθεια του κόσμου, που μας έδωσε έξτρα ενέργεια για να φτάσουμε στην επικράτηση.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Έχουμε παίξει 5 παιχνίδια, μέχρι στιγμής, και ακόμη θέλουμε άλλα 21. Πλέον, στόχος μας είναι το επόμενο παιχνίδι στη δύσκολη έδρα των Τρικάλων. Σε ό,τι αφορά την Κύμη, ο Γιάννης (σ.σ. Καστρίτης) είναι καλός φίλος. Είναι πιο έμπειρος στην Α1 από μένα, αλλά πιο νέος στην ηλικία και τον γνωρίζω από το παρελθόν όταν έπαιζε μπάσκετ στα μέρη μας. Είναι εξαιρετικός προπονητής και θα βρει τις λύσεις που χρειάζεται η Κύμη για την συνέχεια. Η Κύμη είναι και έμπειρη και καλή ομάδα και θα ξεπεράσει το άσχημο ξεκίνημα.

Παίξαμε σήμερα χωρίς τον Μο Φαγιέ, ο οποίος χτύπησε στον ώμο στο φιλικό παιχνίδι με τον Κόροιβο. Τον περιμέναμε μέχρι την τελευταία στιγμή, όμως τελικά αποφασίσαμε να μην ρισκάρουμε. Το ίδιο ισχύει και για τον Τρέβορ Ρέλεφορντ, ο οποίος επέστρεψε μεν στη 12άδα μετά τον τραυματισμό του, όμως κρίναμε ότι και γι΄ αυτόν δεν πρέπει να ρισκάρουμε πιθανή συμμετοχή του».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα