Καλαμπάκος: «Ρόμποκομπ ο Μανωλόπουλος, μάς έδωσε μάθημα η ΑΕΚ»

Κάτια Πετροπούλου
Καλαμπάκος: «Ρόμποκομπ ο Μανωλόπουλος, μάς έδωσε μάθημα η ΑΕΚ»

bet365

Ο Ντίνος Καλαμπάκος ευχήθηκε με τον ιδιαίτερο και μοναδικό του τρόπο περαστικά στον Σωτήρη Μανωλόπουλο και υποστήριξε πως «μπήκε το "εγώ", αντί για το "εμείς"» στον Κόροιβο.

Ο Έλληνας προπονητής ανέφερε στην Συνέντευξη Τύπου: «Καταρχάς, συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, για τη γενική της εικόνα και την είσοδό της, στον τελικό του Κυπέλλου. Περαστικά στον κόουτς (σ.σ. τον Μανωλόπουλο), γιατί είναι... ρόμποκοπ τώρα, στο πώς περπατάει. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι σήμερα. Είχαμε άλλα "θέλω" για αυτό το ματς. Έτσι είναι το παιχνίδι όμως. Κάποια μαθήματα όπως αυτό που μας έδωσε σήμερα η ΑΕΚ, πρέπει να τα παίρνουμε. Ελπίζω αυτό το πάθημα, να μας γίνει μάθημα.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Δεν θέλουμε να είναι καταστροφικές αυτές οι ήττες. Να βάλουμε το κεφάλι κάτω τώρα, γιατί έρχονται σημαντικά ματς. Δεν έχω να πω πολλά για το παιχνίδι. Βρήκαμε κουράγιο στην 3η περίοδο και μειώσαμε στους 10 πόντους, αλλά όταν μπαίνει το "εγώ" αντί για το "εμείς", η ποιότητα ομάδων σαν της ΑΕΚ, ανεβάζει εύκολα την διαφορά. Φτάσαμε να χάνουμε και με 26 πόντους. Νομίζω ότι η εικόνα μας, αδικεί την προσπάθειά μας. Θέλαμε να έχουμε μια πιο καλή καλή εικόνα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Σε βάθος χρόνου, ίσως αυτό να μας βγει σε καλό. Έχουμε νεαρούς παίκτες, που κάποιες φορές πέφτει εύκολα η ψυχολογία τους. Είμαστε ακόμα στην αρχή».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα