Τρίωρο μίτινγκ Σφαιρόπουλου με παίκτες για να βρουν λύση

Τρίωρο μίτινγκ Σφαιρόπουλου με παίκτες για να βρουν λύση

Τρίωρο μίτινγκ Σφαιρόπουλου με παίκτες για να βρουν λύση
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του είχαν «μαραθώνια» κουβέντα στα αποδυτήρια ώστε να βρουν λύση και να βελτιωθούν αγωνιστικά.

Μπορεί στο παρελθόν να έχουν υπάρξει αρκετές εντός έδρας ήττες από τον Παναθηναϊκό, αλλά για πρώτη φορά στον Ολυμπιακό υπήρχε σύσκεψη τριών τουλάχιστον ωρών την επόμενη ημέρα.

Αυτό συνέβη σήμερα στο ΣΕΦ όπου ο Γιάννης Σφαιρόπουλος συνάντησε τους παίκτες και για τρεις ώρες ανέλυαν την κατάσταση με σκοπό να βρεθεί λύση.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Το τι ειπώθηκε δεν πρόκειται να γίνει γνωστό αφού έτσι έχουν μάθει να λειτουργούν τα αποδυτήρια τα τελευταία χρόνια και αυτό δεν αλλάζει. Παίκτες και προπονητής ανέλαβαν τις ευθύνες τους, συζήτησαν αρκετή ώρα τα λάθη τους και εξέφρασαν τις απόψεις τους για το λόγ της κακής αγωνιστικής εικόνας των τελευταίων ημερών.

... και να φανταστεί κανείς πως η προπόνηση δεν έχει ξεκινήσει ακόμη κάτι που σημαίνει πως θα μείνουν στο γήπεδο τουλάχιστον 5 ώρες.

Στα αγωνιστικά ζητήματα ο Κάιλ Ουίλτζερ θα ντεμπουτάρει με το Ρέθυμνο ενώ ο Βαγγέλης Μάντζαρης δε θα αγωνιστεί λόγω του γνωστού προβλήματος στο δάχτυλο του ποδιού του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα