Σαρικόπουλος: «Μας κόστισε η απουσία του κόσμου»

Κάτια Πετροπούλου
Σαρικόπουλος: «Μας κόστισε η απουσία του κόσμου»

bet365

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος μίλησε για το ματς με τον Παναθηναϊκό, την επιστροφή του κόσμου στο «Αρτάκης» (12/11, 17:00) και τις αλλαγές που έφερε ο Βαγγέλης Ζιάγκος στην ομάδα.

Ο σέντερ του Πανιωνίου είπε αρχικά στην Συνέντευξη Τύπου που έγινε, ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό (12/11, 17:00): «Θεωρώ πως η διακοπή που είχαμε μας έκανε καλό. Μέσα σε αυτό το διάστημα κάναμε μια μίνι προετοιμασία, την οποία δεν είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε στην αρχή. Μαζί και με την αλλαγή του κόουτς, καταφέραμε να δουλέψουμε έτσι όπως ακριβώς έπρεπε να δουλέψουμε, σε όλα τα κομμάτια. Να βάλουμε αρχές, αμυντικά κι επιθετικά, να γίνουμε περισσότερο ομάδα. Πιστεύω κι εγώ και οι συμπαίκτες μου πως η ομάδα έχει δείξει αρκετά σημάδια βελτίωσης. Όσο για τα παιχνίδια που έρχονται, συμφωνώ πως δεν σημαδεύουμε παιχνίδια. Μπορεί να παίζουμε με τον Παναθηναϊκό, αλλά όποιες πιθανότητες μας αναλογούν, πρέπει να τις διεκδικούμε σε όλα τα παιχνίδια. Είμαστε αισιόδοξοι. Περιμένουμε τον κόσμο μας, γιατί μας κόστισε η απουσία του. Έχοντας περάσει ξανά από αυτή την ομάδα, ξέρω τι είναι ο κόσμος της για εκείνη και πως μπορεί σε ένα βαθμό να μας επηρεάσει. Είναι κάτι που το περιμένουμε με ανυπομονησία, όχι μόνο σε αυτό το παιχνίδι, αλλά σε όλα της χρονιάς. Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας. Είμαστε πλήρεις. Έχουμε παιδιά σε κάθε θέση που θέλουν να βοηθήσουν. Πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο υπόλοιπο της χρονιάς».

Όσο για τα στοιχεία που έφερε ο Βαγγέλης Ζιάγκος στην ομάδα, σχολίασε: «Αυτό που έκανε ο κόουτς ήταν ότι προσπάθησε περισσότερο να μας κάνει ομάδα, να μοιράσει περισσότερο τους ρόλους και να περάσει τη φιλοσοφία του, η οποία μας ταιριάζει επιθετικά κι αμυντικά. Το μεγαλύτερό μας πρόβλημα στα προηγούμενα ματς θεωρώ πως ήταν το αμυντικό κομμάτι, το οποίο έχουμε βελτιώσει αισθητά. Αυτό οφείλεται στην διάθεση που υπάρχει τελευταία, αλλά και το ότι έχουμε αρχές στην άμυνά μας. Επιθετικά θεωρώ πως έχουμε πολύ ταλέντο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα