Συνεργασία του Προμηθέα με την Παναχαϊκή!

Συνεργασία του Προμηθέα με την Παναχαϊκή!

Gazzetta team
Συνεργασία του Προμηθέα με την Παναχαϊκή!

bet365

Η ΚΑΕ Προμηθέας Πατρών ανακοίνωσε πως θα ενώσει τις δυνάμεις της με την Παναχαϊκή με σκοπό να φτάσουν τον αθλητισμό της Πάτρας στο υχηλότερο επίπεδο.

Νόμιμο στοίχημα με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! (21+)

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Κ.Α.Ε. Προμηθέας Πάτρας και η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη του προγράμματος «Η Πάτρα παίζει», στο πλαίσιο του οποίου ενώνουν τις δυνάμεις τους, ώστε από κοινού να φθάσουν τον αθλητισμό της Πάτρας, στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Οι δύο σύλλογοι δείχνουν έμπρακτα πως μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία και στέλνουν μήνυμα συνεργασίας, σε μια κίνηση άνευ προηγουμένου στα ελληνικά χρονικά.

Με τις βάσεις να έχουν τεθεί ήδη από πέρυσι, όπως αυτές παρουσιάστηκαν στην κοινή συνέντευξη τύπου που έλαβε χώρα στις 3/10/2016 στο ίδρυμα Δημητρίου και Λιλής Σταυροπούλου στον Καστελόκαμπο της Πάτρας, ήρθε πλέον το πλήρωμα του χρόνου για να γίνει το επόμενο βήμα.

Η συνεργασία αυτή χαρακτηρίζεται απο κοινές δράσεις κοινωνικού περιεχομένου, εκπτώσεις σε εισιτήρια αγώνων ώστε να μπορεί ο κάθε πατρινός φίλαθλος να παρακολουθήσει και τους δύο συλλόγους σε προνομιακή τιμή, κυρίως όμως χαρακτηρίζεται από σεβασμό για τον αθλητισμό και βαθύ αίσθημα υπερηφάνειας για την πόλη μας.

Παράλληλα ανοίγει νέους δρόμους για ανταλλαγή τεχνογνωσίας μεταξύ της Παναχαϊκής και του Προμηθέα, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας.

Εκτός των παραπάνω, σημαντική θα είναι κι η συνεργασία σε επίπεδο ακαδημιών, με φιλοξενία των παιδιών που αθλούνται στις ακαδημίες της Παναχαϊκής σε συγκεκριμένους αγώνες του Προμηθέα και το αντίστροφο, με στόχο τη δημιουργία της επόμενης γενιάς φιλάθλων, που θα ενστερνίζεται τον ακρογωνιαίο λίθο αυτής της συνεργασίας, δηλαδή πως ο αθλητισμός ενώνει και ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα