Δικαιώθηκε ο Καββαδάς, στην τελική ευθεία για την ΑΕΚ

Κάτια Πετροπούλου
Δικαιώθηκε ο Καββαδάς, στην τελική ευθεία για την ΑΕΚ

bet365

Ο Βασίλης Καββαδάς κέρδισε την προσφυγή που είχε καταθέσει στην FIBA για οφειλές από τον Άρη και πλέον έχει ανοίξει ο δρόμος της μεταγραφής του στην ΑΕΚ.

Και τυπικά ελεύθερος είναι ο Βασίλης Καββαδάς από τον Άρη.

Ο 25χρονος σέντερ είχε κάνει προσφυγή στην FIBA για τις οφειλές από τους Θεσσαλονικείς και κέρδισε την «μάχη», καθώς η Παγκόσμια Ομοσπονδία τον δικαίωσε.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Λιλ – Μαρσέιγ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Αυτό σημαίνει πως εντός 15 ημερών οι δύο πλευρές πρέπει να κάνουν διακανονισμό για το πως θα καταβάλλει η ομάδα τα χρωστούμενα δεδουλευμένα στον παίκτη. Εάν δεν γίνει αυτό, τότε ο Άρης κινδυνεύει από την FIBA με απαγόρευση μεταγραφών.

Η προσφυγή εκδικάστηκε την Δευτέρα (23/09) και πλέον ο Καββαδάς μπορεί να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στην ΑΕΚ.

Ήδη εδώ και καιρό υπήρχαν προχωρημένες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών και πλέον όλα μπορούν να μπουν στην τελική ευθεία, εφόσον τα εμπόδια έχουν ξεπεραστεί. Αξιοσημείωτο είναι πως ο παίκτης όλο αυτό το διάστημα δεν σταμάτησε να δουλεύει, αφού έκανε εντατικές προπονήσεις, για να είναι έτοιμος να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα