Καλαμπάκος: «Πήραμε σκληρό μάθημα από τον Πανιώνιο»

Κάτια Πετροπούλου
Καλαμπάκος: «Πήραμε σκληρό μάθημα από τον Πανιώνιο»

bet365

Ο Ντίνος Καλαμπάκος τόνισε πως ο Πανιώνιος έπαιξε παλικαρίσια, μίλησε για τον μεγάλο ενθουσιασμό των παικτών του και αφιέρωσε την νίκη σε ένα ξεχωριστό πρόσωπο του συλλόγου.

Ο προπονητής του Κοροίβου ανέφερε στην Συνέντευξη Τύπου: «Πολλά συγχαρητήρια στον Πανιώνιο και στον κόουτς, ήρθαν σήμερα με πολύ διαφορετική εικόνα και ήρθε για να μας βάλει μεγάλα ζόρια. Συγχαρητήρια σε μια ομάδα, που ήρθε αναδιοργανωμένη, και πάλεψε έξυπνα και παλικαρίσια.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο Κόροιβος δεν μπορεί να μην είναι ευχαριστημένος που κέρδισε μια ομάδα σαν τον Πανιώνιο. Ήμασταν και τυχεροί, όμως, έτσι όπως πήγε το παιχνίδι. Σήμερα πήραμε σκληρό μάθημα, με το μικρότερο δυνατό κόστος για εμάς. Έχουμε κάνει τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια και τα παιδιά ενθουσιάστηκαν περισσότερο και δεν συγκεντρώθηκαν όπως έπρεπε. Αυτή η εικόνα μας συνέφερε, κανείς δεν έχει δικαίωμα να εφησυχάζει. Ο Πανιώνιος μας στρίμωξε και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, που ήρθε εδώ λαβωμένος και πάλεψε παλικαρίσια κι αυτός.

Εμείς θέλουμε να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη στον γυμναστή της ομάδας μας, τον Παναγιώτη Ανδρουτσόπουλο, που σήμερα το πρωί έχασε τον πατέρα του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα