Σαχπατζίδης: «Ό,τι μας λείπει αγωνιστικά, το βρίσκουμε τις κρίσιμες στιγμές»

Κάτια Πετροπούλου
Σαχπατζίδης: «Ό,τι μας λείπει αγωνιστικά, το βρίσκουμε τις κρίσιμες στιγμές»

bet365

Ο Γιάννης Σαχπατζίδης μίλησε για την νίκη επί του Κολοσσού στο φινάλε του ματς, το κλίμα στον Κόροιβο και τις στιγμές που η ομάδα λειτουργεί σαν μια «γροθιά».

Προσφορά ημέρας σε περιμένει στο Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Σαν να ξεκινάμε από το μηδέν

Καλησπέρα σε όλους!

Ο πρώτος μήνας αγώνων φτάνει αυτήν την εβδομάδα στο τέλος του. Την προηγούμενη εβδομάδα η ομάδα μου κατέκτησε τη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα. Είχαμε απέναντί μας μία πολύ ποιοτική ομάδα όπως ο Κολοσσός, η οποία μας έβαλε δύσκολα στο 4ο δεκάλεπτο, παρότι ελέγχαμε το ματς στη μεγαλύτερη διάρκειά του.

Το παιχνίδι έγινε… θρίλερ, αλλά στο τέλος χαμογελάσαμε. Όλη η ομάδα έδωσε το καλύτερο δυνατό, όμως ο συμπαίκτης μου ο Μάρκους Πόσλεϊ ήρθε στο τελευταίο δευτερόλεπτο να βάλει ένα buzzer beater, που μας βρήκε όλους να πανηγυρίζουμε αγκαλιασμένοι.

Το έγραψα και την περασμένη εβδομάδα. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι η ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί και φέτος στο εσωτερικό της ομάδας. Ναι, όλοι σε όλες τις ομάδες αυτό λένε συνήθως. Εδώ, πάντως, ισχύει κι ας είναι κλισέ.

Πρέπει να έχεις ζήσει τον Κόροιβο από μέσα για να μάθεις το μυστικό αυτού του συλλόγου. Στα εύκολα και πιο πολύ στα δύσκολα είμαστε μία μεγάλη οικογένεια. Και σε αυτό συμβάλλει η διοίκηση, οι προπονητές, εμείς οι παίκτες, όλοι όσοι είναι γύρω μας στην ομάδα. Ό,τι μπορεί να μας λείπει αγωνιστικά το βρίσκουμε στις κρίσιμες στιγμές για λειτουργούμε σαν μία… γροθιά!

Έτσι θα δώσουμε άλλη μία μάχη το Σάββατο. Ο αγώνας συμπίπτει με την εθνική γιορτή της 28ης Οκτωβρίου. Είναι αργία και μία πολύ ωραία μέρα για να πάρουν οι φίλαθλοί μας τις οικογένειές τους και να έρθουν στο γήπεδο.

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στην 4η αγωνιστική, αλλά αντιμετωπίζουμε ως πολύ σημαντικό αυτό το παιχνίδι. Ο Πανιώνιος είναι από τις ομάδες που θα ανταγωνιστούμε για να πετύχουμε το στόχο που έχουμε βάλει. Και τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζεις στην έδρα σου. Ας έχουμε 2 νίκες σε 3 αγώνες. Εμείς θα πρέπει να μπούμε στο παρκέ σαν να ξεκινάμε από το μηδέν. Στα 40 λεπτά να βγάλουμε όλη μας την ενέργεια και να πάρουμε άλλο ένα δίποντο!».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα