Σφαιρόπουλος: «Ευχαριστημένος μόνο από το δεύτερο ημίχρονο»

Gazzetta team
Σφαιρόπουλος: «Ευχαριστημένος μόνο από το δεύτερο ημίχρονο»
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στο κακό πρώτο ημίχρονο το οποίο θα αποτελέσει οδηγό για τη βελτιώση στη συνέχεια της σεζόν.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη σνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τα Τρίκαλα ανέφερε, «Είναι προφανές πως δε μπορώ να είμαι ευχαριστημένος από όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Μπήκαμε νωθρά, κάναμε λάθη, χωρίς συγκέντρωση. Κυρίως επιθετικά δε λειτουργήσαμε ως ομάδα και προσπαθούσε ο καθένας να σκοράρει με βεβιασμένες προσπάθειες να σκοράρει. Η άμυνα ήταν καλή, δεχτήκαμε 31 πόντους όμως θα μπορούσε κι αυτή να είναι καλύτερη.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+)!

Στο δεύτερο ημίχρονο το μπάσκετ που έπρεπε να παίξουμε, μπήκαν οι βάσεις και κάναμε το παιχνίδι εύκολο. Κρατάμε τα θετικά του δεύτερου ημίχρονου και στα αρνητικά την έλλειψη συγκέντρωσης του πρώτου ημιχρόνου, Κλείνοντας θα ήθελα να πω πως είναι άσχημο να παίζεις σε άδειο γήπεδο. Οι κενές εξέδρες δε βοηθούν το άθλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα