Το κάλεσμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για καλό σκοπό

Το κάλεσμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για καλό σκοπό

Gazzetta team
Το κάλεσμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για καλό σκοπό

bet365

H KAE ΠΑΟΚ προχώρησε έστειλε... μήνυμα μέσω facebook στους φίλους του προκειμένου να βοηθήσει στην ανακαίνιση δύο παιδιατρικών νοσοκμείων.

Κάλεσμα στους φίλους του κάνει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να βοηθήσουν στην προσπάθεια ανακαίνισης δύο παιδιατρικών νοσοκομείων.

Aναλυτικά η ανάρτηση στο facebook

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

«Η ομάδα μας έχει ήδη δημιουργήσει στην εφαρμογή του ΟΠΑΠ την δική της ομάδας με την ονομασία PAOK BC και θα θέλαμε την συμβολή όλων σας, στελεχών, αθλητών αλλά και φιλάθλων, έτσι ώστε να δυναμώσει αυτή η ομάδα που δημιουργήσαμε και να προσφέρουμε και εμείς με τον τρόπο μας το μεγαλύτερο δυνατό ποσό. Δεν χρειάζεται να δώσουμε χρήματα, παρά μόνο να συμμετάσχουμε ενεργά στην δράση αυτή, κατεβάζοντας όλοι την εφαρμογή στο κινητό μας και παίζοντας στις διασκεδαστικές δοκιμασίες για να βοηθήσουμε και όλοι μαζί ως μέλη της PAOK BC να προσφέρουμε στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγ. Σοφία» και «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα