Σερέλης: «Τιμή που ήρθε ο Γιαννάκης, εγώ φταίω που χάσαμε»

Gazzetta team
Σερέλης: «Τιμή που ήρθε ο Γιαννάκης, εγώ φταίω που χάσαμε»

bet365

Ο Χρήστος Σερέλης πήρε πάνω του την ήττα του Λαυρίου από τον Άρη κι εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ο προπονητής του Λαυρίου είπε στην Συνέντευξη Τύπου: «Καταρχάς εγώ θα ξεκινήσω κάνοντας μία αναφορά στον κόουτς Παναγιώτη Γιαννάκη, όχι στον κόουτς μόνο αλλά στον Παναγιώτη Γιαννάκη που για εμάς τη νέα γενιά που μάθαμε και ξεκινήσαμε το μπάσκετ από την γενιά των παικτών του Παναγιώτη Γιαννάκη, είναι πολύ μεγάλη χαρά και τιμή και για το Λαύριο και για εμένα προσωπικά και για όλους μας, να μπορέσουμε να φέρουμε αντιπάλους ανθρώπους σαν τον κόουτς. Για αυτό άλλωστε έγινε και η βράβευση πριν την έναρξη του ματς και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό.

Είναι μία οδυνηρή ήττα για εμάς όχι γιατί χάσαμε από τον Άρη, αλλά για τον τρόπο που χάσαμε. Κερδίζαμε σχεδόν σε όλο το παιχνίδι και στα τελευταία 5 λεπτά δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Ο Άρης είχε κατεβάσει πολύ το σχήμα. Έπρεπε να βγούμε να εκτελέσουμε κάποια σουτ δεν τα καταφέραμε, θεωρώ κομβικό σημείο το γεγονός ότι δεν κρατήθηκε για αρκετό χρόνο η διαφορά τον 15 πόντων και όντως η ομάδα μου αγχώθηκε.

Επίσης άλλο ένα κομβικό σημείο είναι το τρίποντο που πέτυχε ο Βον. Και εκεί πέρα ενώ η διαφορά πήγε στους 7 πόντους στην ομάδα μου φάνηκε θεωρητικά πως ήμασταν ισοπαλία και επειδή όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα και από το τι γίνεται, και εμείς οι προπονητές όταν συνήθως δεν κάνουμε κάτι, τελικά χάνουμε την μπάλα ή την πατάμε. Προσωπικά, με τον εαυτό μου τα βάζω περισσότερο γιατί ενώ είχαμε 2 τάιμ άουτ και το ήξερα. Θεώρησα πως θα κάνει ο Άρης κατευθείαν φάουλ και ήθελα να τα κρατήσω για αργότερα γιατί όπως ξέρετε πολύ καλά και τα 27 δευτερόλεπτα στο μπάσκετ είναι πλέον μία ζωή και θεώρησα πως τα χρειαζόμουν, τελικά στο τέλος τα χρειαστήκαμε τα 2 τάιμ άουτ.

Θεωρώ πως ήμασταν λίγο άτυχοι στην τελευταία φάση. Έγινε μία καλή προσπάθεια από τα παιδιά και μπορούσαμε να είχαμε βάλει έστω και σε αυτό το σημείο, ένα δευτερόλεπτο και επτά δέκατα, το δίποντο αυτό ήταν φυσικά δύσκολο αλλά θα μπορούσαμε να ήμασταν λίγο τυχεροί. Γενικότερα πιστεύω πως σήμερα δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας αλλά αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε αν καταλάβουμε τα λάθη μας και προσπαθήσουμε να τα βελτιώσουμε θεωρώ ότι και φέτος θα είναι μία χρονιά για εμάς αρκετά θετική με ωραία πράγματα να δείξουμε και στο τέλος θα χαμογελάμε και πάλι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα