Γιαννάκης: «Χρυσός του ελληνικού μπάσκετ ο Άρης»!

Γιαννάκης: «Χρυσός του ελληνικού μπάσκετ ο Άρης»!

Gazzetta team
Γιαννάκης: «Χρυσός του ελληνικού μπάσκετ ο Άρης»!

bet365

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησε για την νίκη επί του Λαυρίου, αλλά και για το ενδιαφέρον Τούρκου επιχειρηματία για την ομάδα, λέγοντας ωραίες ατάκες!

Ο «Δράκος» του ελληνικού μπάσκετ ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά την νίκη επί του Λαυρίου: «Συγχαρητήρια στο Λαύριο για την προσπάθεια που κάνει, που είναι αξιόλογη. Ξέραμε ότι έχουμε δύσκολο παιχνίδι, γιατί προερχόμασταν από δύο πολύ άσχημα εκτός έδρας παιχνίδια και αυτά μας δημιούργησαν πίεση και νευρικότητα, τα οποία εκμεταλλεύτηκε το Λαύριο για 35 λεπτά. Είχε τον έλεγχο του αγώνα και όποιος έβλεπε το ματς μέχρι εκείνο το σημείο, θα πίστευε ότι θα κερδίσει το Λαύριο. Στο τέλος όταν γυρίσαμε το ματς, χάσαμε δύο εύκολα λέι απ, ήμασταν τυχεροί στην τελευταία φάση με τον Παναγιώτη, αλλά ήταν και ελεύθερο σουτ και ο Παναγιώτης ξέρει να τα βάζει αυτά τα σουτ. Είχαμε υπομονή και επιμονή, δεν πανικοβληθήκαμε στο τελευταίο πεντάλεπτο και πήραμε τη νίκη, που θα μας βοηθήσει σιγά σιγά να δείξουμε πως οι παίκτες μας έχουν ποιότητα και ο Άρης σαν ομάδα έχει ποιότητα».

Για την τελευταία φάση και το τρίποντο του Βασιλόπουλου σχολίασε: «Είχαμε τη δυνατότητα να επιτεθούμε και με τον Κουάμε (Βον) και με τον Γιάννη (Αθηναίου), αλλά θέλαμε αυτά τα δύο παιδιά να τραβήξουν την προσοχή της άμυνας πάνω τους, ώστε να βγει ελεύθερο σουτ σε κάποιον άλλον, οπότε ήρθε,το έχει αυτό το σουτ ο Παναγιώτης (Βασιλόπουλος), δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο γι’ αυτόν και όσο θα είναι πιο ήρεμος θα βοηθάει ακόμα περισσότερο. Επανέρχεται στο υψηλό επίπεδο και με την κλήση του στην Εθνική, έχει εμπειρία και ποιότητα».

Για το ότι υπάρχει στα «σκαριά» συμφωνία με τον Τούρκο επιχειρηματία, που θα βοηθήσει οικονομικά την ομάδα είπε: «Είναι θέμα διοικητικό αυτό. Εγώ αυτό που έχω πει στα παιδιά είναι ότι δεν έχει καμία σημασία τι θα γίνει. Εμείς πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό μέσα στο γήπεδο. Ο Άρης είναι ομάδα που αξίζει να πιστέψει κανείς στο… υπέδαφος του! Είναι ο χρυσός του ελληνικού μπάσκετ. Εγώ πιστεύω σε αυτή την ποιότητα που έχει σαν σύλλογος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα