Γιατράς: «Δεν ξέρω αν είχαμε άλλο αποτέλεσμα με κόσμο»

Gazzetta team
Γιατράς: «Δεν ξέρω αν είχαμε άλλο αποτέλεσμα με κόσμο»

bet365

Ο Μάκης Γιατράς μίλησε για το... μπέρδεμα των παικτών του στο ματς με τον Πανιώνιο, ανέφερε πως μπορεί να υπήρχε άλλο αποτέλεσμα αν υπήρχε κόσμος στο «Αρτάκης» και υποστήριξε πως οι τόνοι πρέπει να μείνουν χαμηλοί.

Ο προπονητής του Προμηθέα είπε στην Συνέντευξη Τύπου: «Κάναμε μια σημαντική νίκη σ’ ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος με την αλλαγή του προπονητή του, διεκδίκησε την νίκη, αλλά ελέγξαμε το παιχνίδι και πετύχαμε τον στόχο μας για τρίτο συνεχόμενο ματς.

Έχουμε κάνει εκπληκτικό ξεκίνημα, αλλά πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και με χαμηλούς τόνους, γιατί δεν είμαστε ομάδας τετράδας. Χάσαμε την διαφορά στο σκορ, γιατί δεν παίζουμε μόνοι μας. Εφαρμόσαμε μια άμυνα ματς απ ζώνη και τελικά… μπερδευτήκαμε περισσότερο από τον αντίπαλο μας. Διαθέτουμε παίκτες με πολύ καλούς χαρακτήρες και καλό κλίμα. Για να είμαι ακριβής, δεν ξέρω αν θα υπήρχε διαφορετικό αποτέλεσμα σε μη κεκλεισμένων θυρών αγώνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα