Καλαμπάκος: «Είπαμε να σουτάρει ο Πόσλεϊ και ο Θεός βοηθός»

Καλαμπάκος: «Είπαμε να σουτάρει ο Πόσλεϊ και ο Θεός βοηθός»

bet365

Ο Ντίνος Καλαμπάκος αναφέρθηκε και στον παράγοντα της τύχης που είχε με το μέρος της η ομάδα του στη νίκη επί του Κολοσσού.

Ο προπονητής του Κοροίβου ήταν περιχαρής για τη δεύτερη νίκη της ομάδας στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου, «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την νίκη μας έτσι όπως έγινε. Κερδίσαμε μία καλή και δεμένη ομάδα με καλό προπονητή. Χαιρόμαστε λοιπόν που τα καταφέρνουμε απέναντι σε ικανούς και σκληρούς αντιπάλους και χαιρόμαστε που τα καταφέραμε. Είπαμε αν σουτάρει ο Πόσλεϊ κι ο Θεός βοηθός. Συμφωνώ ότι κάθε ομάδα είχε από δύο ημίχρονα , ήταν και θέμα τύχης, αλλά έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με πολλές φάσεις. Αυτή η νίκη μας δίνει δύναμη, γιατί είμαστε καινούργια ομάδα με πολλά νέα παιδιά και θέλουμε να γεμίσουμε το οπλοστάσιό μας για να συνεχίσουμε, γιατί το υπόλοιπο πρωτάθλημα θα είναι σκληρό και δύσκολο. Ήταν πραγματικά σήμερα μία μεγάλη νίκη αυτό το παιχνίδι για εμάς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα