Μανωλόπουλος: «Δεν αρκεί πάντα να δείχνεις χαρακτήρα»

Κάτια Πετροπούλου
Μανωλόπουλος: «Δεν αρκεί πάντα να δείχνεις χαρακτήρα»

bet365

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος τόνισε πως η ΑΕΚ πρέπει να δείχνει περισσότερη διάρκεια στα παιχνίδια της, γιατί δεν φτάνει πάντα το να δείχνει το χαρακτήρα της και να κάνει ανατροπές.

Ο προπονητής της «Βασίλισσας» ανέφερε αρχικά στην Συνέντευξη Τύπου, μετά την νίκη επί του Ρεθύμνου: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το Ρέθυμνο είναι πολύ καλή ομάδα. Με τον τρόπο που παίζει, είναι απαραίτητο να έχεις συγκέντρωση για 40 λεπτά. Νομίζω φάνηκε ότι είχαμε αδειάσει από το τελευταίο ματς στη Βενετία και πνευματικά και ενεργειακά. Είχαμε αρκετά λάθη στην αρχή του αγώνα, αλλά μπορούσαμε να είχαμε πάρει και μεγαλύτερη διαφορά στο ημίχρονο. Ήταν καταστροφικό το τρίτο δεκάλεπτο. Στο τέταρτο δεκάλεπτο δείξαμε χαρακτήρα, παίξαμε άμυνα και πήραμε το παιχνίδι».

Για την ανατροπή που έγινε στο τέλος, τόνισε: «Δείξαμε χαρακτήρα. Τα καταφέραμε στο τέλος. Το έχουμε κάνει ξανά, αλλά δεν αρκεί πάντα. Πρέπει να παίζουμε έτσι για 40 λεπτά. Με την Εστουδιάντες έγινε αυτό στα πρώτα 10 λεπτά. Μετά κυνηγάγαμε, δεν παίξαμε άσχημα, αλλά δεν κερδίσαμε. Σήμερα ήταν το τρίτο δεκάλεπτο. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας».

Για το ότι το ματς γύρισε με τον Τζέιμς στο «5», σχολίασε: «Όταν υπογράψαμε τον Τζέιμς είχαμε πάντα στο μυαλό μας, ότι μπορεί να παίξει δύο θέσεις. Ήταν εναλλακτικό πλάνο μεν, αλλά υπήρχε. Μας έχει βοηθήσει. Στο κομμάτι της διάρκειας πάμε πάλι. Πρέπει να ερχόμαστε πνευματικά έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι».

Για το τι ισχύει με την περίπτωση του Καββαδά, κατέληξε: «Νομίζω ότι πάντα είχαμε ενδιαφέρον για τον Καββαδά. Δεν είναι ξεκάθαρη η κατάσταση ακόμα. Όταν ξεκαθαρίσει, θα ξέρουμε τι θα γίνει».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα