Παπαμακάριος: «Να δούμε το γήπεδο γεμάτο»

Παπαμακάριος: «Να δούμε το γήπεδο γεμάτο»

Παπαμακάριος: «Να δούμε το γήπεδο γεμάτο»

Ο Γ.Σ.Λ. - Φάρος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και ο Μανώλης Παπαμακάριος απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο των Θεσσαλών.

Οι νεοφώτιστοι υποδέχονται τον Παναθηναϊκό  στο κλειστό της Νεάπολης για την 3η αγωνιστική της Basket League (22/10, 17:00) και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος με τους παίκτες έχουν μπει στην τελική ευθεία προετοιμασίας.

Το blog του Μανώλη Παπαμακάριου στο esake.gr

«Παίζουμε απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδος Παναθηναϊκό και πολλοί θεωρούν ότι τα λόγια δεν έχουν σημασία. Εγώ διαφωνώ και θα πω, ότι μόνο κερδισμένοι θα βγούμε από αυτό το παιχνίδι.

Ο θεωρητικά αδύναμος δυναμώνει όταν αγωνίζεται απέναντι σε ισχυρό αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε. Τουλάχιστον να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο από αυτό που παρουσιάσαμε την περασμένη εβδομάδα κόντρα στον Προμηθέα. Αν σεβόμαστε τους εαυτούς μας, θα πρέπει να τα δίνουμε όλα, ακόμη κι όταν παίζουμε με ομάδες του επιπέδου του Παναθηναϊκού.

Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, όπως άλλωστε σε κάθε αγώνα. Είναι και ευκαιρία για τον κόσμο της Λάρισας να δει την ομάδα του Παναθηναϊκού. Θα χαρούμε πολύ να δούμε το γήπεδο γεμάτο. Είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες να αγωνίζονται σε γεμάτα γήπεδα και τους περιμένουμε όλους».

Best of internet