Κρουμπάλι: «Το συναίσθημα μετά από σερί ήττες είναι απαίσιο»

ΠΑΟΚ-ΚΥΜΗ (21/10, 16:30)

Κρουμπάλι: «Το συναίσθημα μετά από σερί ήττες είναι απαίσιο»

Κρουμπάλι: «Το συναίσθημα μετά από σερί ήττες είναι απαίσιο»

Ο Ουσμάν Κρουμπάλι μίλησε για την αναμέτρηση με την Κύμη (21/10, 16:30), τις ήττες του ΠΑΟΚ και το γεγονός πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» πρέπει να ανασυνταχθεί αμέσως.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Πρέπει να νικήσουμε την Κύμη

Η χρονιά δεν έχει ξεκινήσει όπως θα θέλαμε. Το συναίσθημα ενός παίκτη μετά από συνεχόμενες ήττες είναι απαίσιο. Δουλεύουμε πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα και δεν μας αξίζει να βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση. Είναι ακόμα νωρίς μέσα στη σεζόν και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και ξέρουμε ότι θα έρθουν οι νίκες.

Στον αγώνα της περασμένης Τετάρτης με την Gaziantep για το Basketball Champions League,φτάσαμε πολύ κοντά στη νίκη και είναι πάντα επίπονο ψυχολογικά να χάνεις ένα τέτοιο παιχνίδι. Πρέπει να προσέξουμε κάποιες μικρές λεπτομέρειες και να εκτελέσουμε καλύτερα όσα κάνουμε στην προπόνηση. Θεωρώ ότι αν είχαμε λίγη περισσότερη πειθαρχεία στο αμυντικό κομμάτι στα τελευταία λεπτά, θα είχαμε πάρει τη νίκη. Δουλεύουμε για να βελτιώσουμε αυτές τις λεπτομέρειες και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.

Μετά από το κακό ξεκίνημά μας με τις συνεχόμενες ήττες, πρέπει να νικήσουμε την Κύμη το Σάββατο. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να πάρουμε τη νίκη. Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και ολόκληρη η ομάδα, θα πρέπει να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι και να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας προκειμένου να νικήσουμε το Σάββατο και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

Best of internet