«Περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ η χορηγία στον Άρη!»

«Περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ η χορηγία στον Άρη!»

Gazzetta team
«Περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ η χορηγία στον Άρη!»

bet365

Ο Ηλίας Κολοβέτσιος, εκείνος που έφερε τον Τούρκο επιχειρηματία Αϊχάν Γκιουνέρ κοντά στον Άρη, έκανε λόγο για χορηγία που ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο ευρώ!

Προσφορά ημέρας σε περιμένει στο Ολυμπιακός – Μάλαγα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Μιλώντας στον Yellow Radio 92,8 είπε αρχικά ότι «προσωπικά είμαι φίλος με τον Γκιουνέρ. Ο Αϊχάν είναι ιδιοκτήτης των καταστημάτων Storks κι επειδή λόγω της οικογενειακής μας φιλίας με ρώτησε τι να κάνει για να ανοιχτεί επιχειρηματικά. Του είπα ότι μπορεί να είσαι εκατομμυριούχος, αλλά στην Ελλάδα δεν σε ξέρει κανένας. Κι επειδή κι ο Νίκος Λάσκαρης είναι φίλος μου, του είπα να συνεργαστούν. Θέλει να κάνει καταστήματα στην Ελλάδα. Είναι ένας πολύ δυνατός επιχειρηματίας, γνωστός σε όλους, όσοι ξέρουν από πολύτιμους λίθους. 10.000 τ.μ. στην Αττάλεια, πέντε μαγαζιά στη Μόσχα, γενικά είναι πολύ δυνατός επιχειρηματίας».

Για τη συνάντηση στο Παλέ: «Δεν ήρθαν χθες πρώτη φορά. Ο Λάσκαρης κάνει μία μεγάλη προσπάθεια και κοιτάμε να βοηθήσουμε γιατί μας το ζητάει ο μεγαλομέτοχος. Ο κ. Γκιουνέρ θέλει να κάνει καταστήματα και θέλει μία διαφήμιση. Είναι στο διοικητικό συμβούλιο της Μπεσίκτας και σκέφτηκε να πάει στον… ΠΑΟΚ αλλά δεν του το επέτρεψα. Του είπα να κάνει την επένδυση, αλλά μέσω Άρη, που είναι δυνατό brand».

Υπάρχει θέμα αγοράς μετοχών; «Ακόμα δεν τίθεται θέμα μετοχών. Έγινε μία συζήτηση, όλα όμως είναι ανοιχτά, μιλήσαμε ακόμα και για το γήπεδο, να πάρει το όνομα πχ. Άρης Storks ή στη φανέλα. Όλες οι αεροπορικές εταιρίες, έχουν ένα φυλλάδιο, αυτός είναι μονίμως εκεί. Θέλουμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα και τον Άρη. Συζητήσαμε το θέμα ύπαρξης ανθρώπου στο δ.σ. της ΚΑΕ, αλλά θα έχουμε κι άλλες συναντήσεις το επόμενο διάστημα».

Σε τι ποσό κυμαίνεται η χορηγία; «Το νούμερο είναι εξαψήφιο, ξεπερνάει το εκατομμύριο! Εμείς θέλουμε να μην έχει ο Άρης πρόβλημα. Μακάρι να βάλει όσα μπορεί, ώστε να μην έχει πρόβλημα η ομάδα, αλλά και να υπάρξει ανταποδοτικότητα στην επιχείρησή του. Είναι φίλος μου, δεν θέλω να έχει μπελάδες. Χαμηλά τη μπάλα…».

Υπάρχει συμφωνία με την πλευρά του κ. Λάσκαρη; «Υπάρχει προφορική συμφωνία, μένει να δούμε τα τελικά νούμερα. Θα γίνει κάποια επένδυση, γιατί θα ανοίξουν μαγαζιά Storks στην Ελλάδα».

Θα έρθουν να δουν κάποιο ματς του Άρη σύντομα; «Το σίγουρο είναι ότι έκλεισαν εισιτήρια για το Άρης-Μπεσίκτας! Εκεί θα είναι σίγουρα…».

Πότε θα γίνουν οι νέες επαφές; «Την άλλη Παρασκευή θα είναι ένας εκ των Νίκου ή Μάνου Λάσκαρη στην Αττάλεια, έχουμε ραντεβού».

Πως αφουγκράζεστε τις αντιδράσεις για την καταγωγή του κ. Γκιουνέρ; «Στη γη δεν μένει κανένας. Όλοι περαστικοί είμαστε. Αυτά τα εθνικά δεν τα μπορώ. Κι μένα χώρα μου είναι η Ελλάδα. Ζω 9 χρόνια μόνιμα στην Τουρκία και δεν μου έχει πει κανείς τίποτα. Παρά μόνο αγάπη. Δεν ασχολείται κανένας αν είμαι Έλληνας. Αρκεί να είσαι σωστός άνθρωπος. Το ότι γεννήθηκε Τούρκος δεν σημαίνει ότι είναι επιχειρηματίας. Κι εγώ είμαι Έλληνας, θα έπρεπε να με λιντσάρουν στην Τουρκία?».

Ποιες εντυπώσεις τους έμειναν από την επίσκεψη στο Παλέ; «Εντυπωσιάστηκαν. Σοκαρίστηκε με αυτά που είδε. Ήξερε τον Γκάλη, βρεθήκαμε με τον κ. Γιαννάκη. Μιλήσαμε σε πολύ ωραίο φιλικό κλίμα. Κλίμα ζεστασιάς, αρκετό για να σου πει ότι θα βάλει χρήματα, αλλά μην με βρίζει ο κόσμος, να κάνει μία επαγγελματική δουλειά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα