Μαραγκός: «Τον καλύτερο εαυτό μας με τον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Μαραγκός: «Τον καλύτερο εαυτό μας με τον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Γ.Σ.Λ. - Φάρος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (22/10, 17:00) και ο Πάρις Μαραγκός εξήγησε πως οι Θεσσαλοί θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους απέναντι στο «τριφύλλι».

Οι νεοφώτιστοι υποδέχονται τον Παναθηναϊκό την προσεχή Κυριακή (22/10, 17:00) στο κλειστό της Νεάπολης για την 3η αγωνιστική της Basket League και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος με τους παίκτες έχουν μπει στην τελική ευθεία προετοιμασίας.

Ο Πάρις Μαραγκός σχολίασε με αφορμή το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα πολύ δυνατό ματς αυτό που μας περιμένει την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό κόντρα σε μια πλήρη ομάδα, αντιμετωπίζοντας όμως το παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα, για να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι καλό.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε τον κόσμο της Λάρισας στο πλευρό μας. Θέλουμε να νιώσουμε και σε αυτό το παιχνίδι όπως και στα άλλα που έρχονται τους φιλάθλους δίπλα μας και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ανταποδώσουμε την βοήθειά τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα