Μια συμφωνία θα του αλλάξει τη ζωή

Μια συμφωνία θα του αλλάξει τη ζωή

Βασίλης Βλαχόπουλος
Μια συμφωνία θα του αλλάξει τη ζωή

bet365

Η άφιξη στη Θεσσαλονίκη του Τούρκου επιχειρηματία Αϊχάν Γκιουνέρ έχει προκαλέσει έντονη κινητοποίηση στον Αρη. Ο 61χρονος επιχειρηματίας συναντήθηκε και με τον Νίκο Λάσκαρη και το gazzetta.gr καταγράφει τα δεδομένα αυτής της υπόθεσης.

Καταρχάς είναι απαραίτητο να σημειωθούν πράγματα που αφορούν την οικονομική κατάσταση της ΚΑΕ Αρης και τις εξαγγελίες του Νίκου Λάσκαρη.

Πρώτον: Πριν καλά-καλά παρουσιαστεί ο Παναγιώτης Γιαννάκης ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης είχε δηλώσει με κάθε επισημότητα ότι το οικονομικό status της εταιρίας θα εξαρτηθεί από την εισροή κεφαλαίων μέσω του sponsorship. Σε σχέση με τις ημερομηνίες που είχε αναφέρει προφανώς και βγήκε εκτός προγράμματος. Δεύτερον: Ευθύς εξαρχής έγινε γνωστό και δεν διαψεύστηκε από τον ίδιο τον κ. Λάσκαρη ότι έχει «απλώσει» δίχτυα στην αγορά της Τουρκίας δεδομένων των εμπορικών συνεργασιών του στο πρόσφατο παρελθόν.

Πάμε στον Αϊχάν Γκιουνέρ. Η διαδικασία συγκέντρωσης πληροφοριών για τον 61χρονο επιχειρηματία είναι εξαιρετικά εύκολη διότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει α) συγκεκριμένη εταιρία, β) ξεκάθαρο δίκτυο δραστηριοτήτων γ) επιτελικές θέσεις στον τομέα δραστηριοποίησής του. Δηλαδή, είναι ιδιοκτήτης της εταιρίας εξαγωγής πολύτιμων λίθων ON Mucevherat η οποία απασχολεί 92 υπαλλήλους και θεωρείται από τις μεγαλύτερες στην Τουρκία στον τομέα της. Πρόσφατα προχώρησε σε συγχώνευση με μια άλλη εταιρία εξαγωγής πολύτιμων λίθων ενώ ο ίδιος διατέλεσε πρόεδρος της τουρκικής ένωσης εξαγοράς πολύτιμων λίθων. Είναι πολύ απλό να δει κανείς (στο διαδίκτυο) επιχειρηματικές συναντήσεις του με κορυφαία στελέχη της τουρκικής Κυβέρνησης. Προφανώς και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο κοινός παρονομαστής μεταξύ του Νίκου Λάσκαρη με τον Αϊχάρ Γκιουνέρ είναι η εμπορία πολύτιμων λίθων και χρυσού. Πάμε στην ουσία.

Μετά τη συνάντηση που είχε μαζί του ο ίδιος ο Νίκος Λάσκαρης σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, από το περιβάλλον του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ διέρρευσε ότι οι συζητήσεις με τον Αιχάν Γκιουνέρ δεν περιορίζονται στην επίτευξη συμφωνίας για χορηγικό πρόγραμμα. Και από τη στιγμή που ο ίδιος ο κ. Λάσκαρης δεν βάζει περιορισμούς, δεν μπορεί να το κάνει κανείς. Διαπιστώνεται ότι μια ευρύτερη συνεργασία αποτελεί το βασικό αντικείμενο συζήτησης.

Κανείς δεν μπορεί επίσης να προκαταβάλει το μέλλον της συγκεκριμένης υπόθεσης όταν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές αποφεύγουν τον δημόσιο λόγο. Δεν χρειάζονται τυμπανοκρουσίες ούτε σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Η καταγραφή των γεγονότων – δηλαδή η συνάντηση τόσο στο Nick Galis Hall αλλά και στη συνέχεια με τον Νίκο Λάσκαρη – είναι η πιο σοφή επιλογή. Είναι ευνόητο βέβαια ότι το επιχειρηματικό βεληνεκές του 61χρονου Γκιουνέρ καλλιεργεί προσδοκίες από το πιο απλό (επίλυση του προβλήματος ρευστότητας) έως το πιο μεγάλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα