Το ενδιαφέρον για τον Μοράντ και η άρνηση του Άρη

Το ενδιαφέρον για τον Μοράντ και η άρνηση του Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Το ενδιαφέρον για τον Μοράντ και η άρνηση του Άρη

bet365

Ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής του Ντεμέτρις Μοράντ έβαλε στο μυαλό του Αμερικανού την ιδέα της αποχώρησης από τους «κίτρινους» λόγω και της ύπαρξης πρότασης από ομάδα της Α2 Ιταλίας, αλλά ο Άρης δεν συναίνεσε σε αυτό το ενδεχόμενο.

Στις αρχές της εβδομάδας, ομάδα της Α2 Ιταλίας εξέφρασε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ντεμέτρις Μοράντ. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ο Άρης ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον αλλά ο Παναγιώτης Γιαννάκης κάθε άλλο παρά είναι θετικός στην προοπτική παραχώρησης του παίκτη. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός πιστεύει ότι ο Μοράντ μέσα στους επόμενους 2-3 μήνες κι αφού αφομοιώσει την ευρωπαϊκή φιλοσοφία του μπάσκετ, θα ανεβάσει την απόδοσή του και κατ’ επέκταση θα παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Μοναδική περίπτωση να αλλάξουν τα δεδομένα της υπόθεσης είναι να επιμείνει ο Μοράντ και να διαφοροποιηθεί η αρχική θέση του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα