Επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του gazzetta.gr η ΚΑΕ Άρης!

Επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του gazzetta.gr η ΚΑΕ Άρης!

Gazzetta team
Επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του gazzetta.gr η ΚΑΕ Άρης!

bet365

Η ΚΑΕ Άρης ενημέρωσε τους φιλάθλους του για τον Τούρκο επιχειρηματία που βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη και ενδιαφέρονται να υποστηρίξει οικονομικά την προσπάθεια της ομάδας, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του gazzetta.gr.

Το gazzetta. gr σας είχε ενημερώσει πρώτο για την επίσκεψη Τούρκων επιχειρηματιών στο Nick Galis Hall με σκοπό να στηρίξουν οικονομικά την προσπάθεια της ΚΑΕ Άρης και πλέον ήρθε και η επιβεβαίωση μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ

«Ο Τούρκος ιδιοκτήτης των καταστημάτων με πολύτιμους λίθους με την επωνυμία «Storks», Ayhan Güner, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και πρόεδρος εξαγωγών πολύτιμων λίθων Τουρκίας βρέθηκε σήμερα (19/10) στα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και είχε συζητήσεις με τον εντεταλμένο σύμβουλο της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Μάνο Λάσκαρη για θέματα που αφορούν την πιθανή συνεργασία των δυο πλευρών. Ένα απ’ αυτά ήταν και το ενδεχόμενο χορηγίας καθώς η τουρκική εταιρεία δείχνει ενδιαφέρον να συνεργαστεί με την ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. στον τομέα αυτό. Ο Τούρκος επιχειρηματίας ξεναγήθηκε στους χώρους του «Nick Galis Hall» αλλά και στο Μουσείο του ΑΡΗ κι έμεινε εντυπωσιασμένος από την πλούσια ιστορία και παράδοση της ομάδας. Στον κ. Güner και τους συνεργάτες του η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. δώρισε αναμνηστικά είδη από το "ARIS Legend Store". Στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Νίκος Λάσκαρης και ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Μάνος Λάσκαρης παρέθεσαν γεύμα στον Τούρκο επιχειρηματία και τους συνεργάτες του»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα