Τούρκοι επιχειρηματίες στη Θεσσαλονίκη για τον Αρη! (pics)

Τούρκοι επιχειρηματίες στη Θεσσαλονίκη για τον Αρη! (pics)

Βασίλης Βλαχόπουλος
Τούρκοι επιχειρηματίες στη Θεσσαλονίκη για τον Αρη! (pics)

bet365

To gazzetta.gr έχει τις αποκλειστικές πληροφορίες για τους Τούρκους επιχειρηματίες που βρίσκονται από το πρωί της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη και ενδιαφέρονται να υποστηρίξουν οικονομικά την προσπάθεια της ΚΑΕ Άρης.

Προσφορά ημέρας σε περιμένει στο Παναθηναϊκός – Μπάμπεργκ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Οι Τούρκοι επιχειρηματίες βρέθηκαν το πρωί στο Nick Galis Hall, ξεναγήθηκαν στους χώρους του γηπέδου αλλά και στο Μουσείο της ΚΑΕ Άρης ενώ είχαν συνάντηση και με τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Πρόκειται για τον Αϊχάν Γκιουνέρ ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της Τουρκικής Εταιρίας Εξαγωγής Κοσμημάτων αλλά και τον Τανιέλ Γιλμάζ ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας 212 PR. Οι δύο Τούρκοι συνοδεύτηκαν από τον Ηλία Κολοβέτσιο ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Κωνσταντινούπολη.

Στη συνέχεια, η ΚΑΕ τους δώρισε προϊόντα του Άρη από το ARIS LEGEND STORE, όπως φαίνεται και στην αποκλειστική φωτογραφία. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για τουρκική εταιρία εξαγωγής διαμαντιών με την οποία στο παρελθόν είχε συνεργαστεί ο Νίκος Λάσκαρης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εντός της ημέρας αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Νίκος Λάσκαρης όπου θα κορυφωθούν οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών οι οποίες αποσκοπούν στη διαφήμιση της εταιρίας στο μπροστινό μέρος της φανέλας.

Οι πρώτες επαφές έγιναν με τον εντεταλμένο σύμβουλο της ΚΑΕ Άρης, Μάνο Λάσκαρη, ο οποίος τους ξενάγησε στους χώρους του Nick Galis Hall αλλά και στο Μουσείο της ΚΑΕ Άρης, ενώ αυτή την ώρα βρίσκεται σε επαφές μαζί του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα