Το καψόνι του Γιαννάκη και ο προβληματισμός!

Το καψόνι του Γιαννάκη και ο προβληματισμός!

Το καψόνι του Γιαννάκη και ο προβληματισμός!

Η απόφαση του Παναγιώτη Γιαννάκη να υποβάλει τους παίκτες του στη διαδικασία παρακολούθησης του βίντεο του αγώνα με τη Νίμπουρκ αμέσως μετά το παιχνίδι προδίδει και τον έντονο εκνευρισμό του.

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Ο «Δράκος» έκανε που δεν συνηθίζεται στις επαγγελματικές ομάδες. Με την επιστροφή της αποστολής στο ξενοδοχείο στην Τσεχία, φανερά εκνευρισμένος από την κακή αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του, ο Γιαννάκης «έβαλε» όλους τους παίκτες μπροστά σε μια οθόνη της τηλεόρασης και παρακολούθησαν σε βίντεο τον αγώνα με τη Νίμπουρκ.

Αυτή η διαδικασία κράτησε για δύο ώρες καθώς στη διάρκεια της προβολής ο Γιαννάκης συνεχώς έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες του ενοχλημένος από την κάκιστη νοοτροπία που είχαν οι παίκτες του.

Γενικότερα, ο προπονητής του Άρη είναι έντονα προβληματισμένος από την αγωνιστική συμπεριφορά κάποιων παικτών συνυπολογίζοντας και την εκτός έδρας ήττα στην Αμαλιάδα από τον Κόροιβο.

Είναι επίσης δεδομένο ότι με την επιστροφή της αποστολής στη Θεσσαλονίκη, πέραν του ότι η ομάδα θα πάει κατευθείαν στο Nick Galis Hall για προπόνηση, προβλέπεται να γίνει μια ευρεία συζήτηση και να αναζητηθεί το τι φταίει στην αδυναμία προσαρμογής κάποιων παικτών.

Best of internet