Σίνγκλετον: «Ο πρόεδρος δεν έδωσε την έγκρισή του να φύγω»

Σίνγκλετον: «Ο πρόεδρος δεν έδωσε την έγκρισή του να φύγω»

Gazzetta team
Σίνγκλετον: «Ο πρόεδρος δεν έδωσε την έγκρισή του να φύγω»

bet365

Ο Κρις Σίνγκλετον έδωσε συνέντευξη στην COSMOTE TV και την εκπομπή «Pick & Roll» και μίλησε για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό, για το αν θα έπαιζε νατουραλιζέ σε μια εθνική, για το συμβόλαιό του και τι έγινε το καλοκαίρι και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο φόργουορντ/σέντερ του «τριφυλλιού» είπε αναλυτικά για:

Το πόσο κουραστικό είναι ότι παίζει 2.5 χρόνια ασταμάτητα: «Είναι λίγο κουραστικό. Το θέμα είναι πνευματικό. Η μητέρα μου μού έδωσε τις σωστές αξίες, μου έμαθε να είμαι σκληρός. Νιώθω πως αν βγω στο παρκέ, θα παίξω, ακόμα και αν είμαι κουρασμένος. Γίνεται κάπως κουραστικό, αλλά δεν θέλω να χάνω. Βγαίνω στο παρκέ και κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Το ξέρουν οι συμπαίκτες μου, ακόμα και στις προπονήσεις μπορεί να εκνευρίζομαι μαζί τους. Θέλω να νικάω παντού».

Το κακό φετινό του ξεκίνημα: «Έχουμε παίξει 3-4 παιχνίδια. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Ξέρω ότι θα μπουν τα σουτ μου. Μπαίνουν στην προπόνηση, θα μπουν και στα ματς. Πιστεύω στον εαυτό μου και στους συμπαίκτες μου. Νίωθω πως όλα θα γίνουν. Είχαμε μια κακή παρουσία στην Βαρκελώνη, κυρίως αμυντικά. Πέρυσι ήμασταν καλή ομάδα, φέτος είμαστε και πάλι. Θα χρειαστούμε λίγο χρόνο και μετά θα κάνουμε το δικό μας σερί στην Euroleague και το ελληνικό πρωτάθλημα».

Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Δεν υπάρχει λόγος να μην εντυπωσιάζεσαι από όσα κάνει. Είναι σούπερ σταρ».

Το αν θα πήγαινε να παίξει σε μια εθνική ομάδα όπως ο Άντονι Ράντολφ ως νατουραλιζέ: «Μέχρι στιγμής δεν έχω τέτοια κλήση. Αλλά, είμαι ανοιχτός σε αυτό. Δεν έχω παίξει ποτέ στην εθνική των ΗΠΑ. Μου άρεσε όπως έπαιξε ο Ράντολφ με την Σλοβενία».

Τα «μαθήματα» της πρώτης σεζόν στον Παναθηναϊκό: «Άλλαξε η μορφή στην Euroleague. Έπρεπε να ωριμάσουμε. Το είδα αυτό. Αναφορικά με όσα έγιναν στην Κωνσταντινούπολη, βλέπεις πώς αντιμετωπίζονται πολλές φορές τα πράγματα. Ως ομάδα είμαστε πάντα δυνατοί και ενωμένοι. Ο κόσμος, οι κατηγορίες των media μπορεί να απαγγέλουν ψευδείς κατηγορίες. Αλλά, ως ομάδα είμαστε πάντα μαζί. Αυτό αποκαλείς οικογένεια».

Την... αναστάτωση εντός της ομάδας και το αν λειτούργησε ως κίνητρο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Είχαμε τρεις στόχους: το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και την Euroleague. Όταν αποκλειστήκαμε ήμασταν απογοητευμένοι. Θα μπορούσαμε να κάνουμε κι άλλα. Αλλά, στο τέλος της ημέρας αποκλειστήκαμε. Συγχαρητήρια στους πρωταθλητές Ευρώπης και τον φίλο μου τον Γιαν Βέσελι. Επιστρέψαμε, ανασυγκροτηθήκαμε, βρήκαμε τον ρυθμό μας απέναντι στην ΑΕΚ. Πήραμε το πρωτάθλημα και είμαι χαρούμενος και περήφανος για όσα κάναμε πέρυσι».

Το τι συνέβη το καλοκαίρι με το συμβόλαιό του: «Στο συμβόλαιό μου είχα μόνο NBA out μέχρι τις 20/7. Υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδες του ΝΒΑ. Αλλά, οι προτάσεις δεν ήταν αυτές που ήθελα. Κάποιες ομάδες ήρθαν για εμένα από την ομάδα. Αλλά, όλα ήταν θέμα του προέδρου. Έπρεπε να μιλήσουμε σε εκείνον, δεν υπήρχε η έγκρισή του τελικά. Στο τέλος της ημέρας έμεινα εκεί που με ήθελαν, στον Παναθηναϊκό».

Το αν συνεχίσει να κυνηγάει το ΝΒΑ: «Αν γίνει, έγινε. Θέλω να συνεχίσω να "χτίζω" την κληρονομία μου και το όνομα της οικογένειάς μου. Για εμένα, για κανέναν άλλον. Θέλω να γίνω όσο καλύτερος άνθρωπος μπορώ».

Το ματς με την Μπαρτσελόνα: «Χάσαμε, μας πείραξε ο τρόπος που ηττηθήκαμε. Ήταν το πρώτο μας ματς στην Euroleague. Όλοι ήταν κάπως κουρασμένοι. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά είχαμε κενά διαστήματα. Χαλαρώσαμε κάπως, ξεχάσαμε ότι ήμασταν εκτός έδρας. Δεν είχαμε τους οπαδούς μας να μας δώσουν ενέργεια. Πάντα απογοητεύεσαι. Απογοητεύτηκα με τον τρόπο που έπαιξα. Νιώθω ότι μπορούσα να παίξω πολύ καλύτερα. Έχουμε όμως πολλά ματς μπροστά μας. Πρέπει να συνεχίσουμε. Δεν μπορούμε να επικεντρωνόμαστε σε ένα χαμένο παιχνίδι».

Την αντίδραση του Τσάβι Πασκουάλ: «Ο προπονητής ήταν νευριασμένος. Παίξαμε στο "σπίτι" του, με την Μπαρτσελόνα, με την οποία έχει πάρει μία Euroleague. Ήταν νευριασμένος με τον τρόπο που παίξαμε. Αν ήμουν εκείνος θα μας έβαζα κι εγώ προπόνηση. Κάναμε πνευματικά λάθη. Αυτά θα πρέπει να διορθώσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα