Παπαθεοδώρου: «Είμαστε εδώ για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες»

Παπαθεοδώρου: «Είμαστε εδώ για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Είμαστε εδώ για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για το δύσκολο ξεκίνημα του ΠΑΟΚ και στάθηκε στην αναμέτρηση με την Γκαζιαντέπ (18/10, 19:30).

Ο ΠΑΟΚ ανανέωσε την συνεργασία του με τον ΟΠΑΠ, σε εκδήλωση που έγινε στο «Μακεδονία Παλλάς», και ο Έλληνας προπονητής στάθηκε στην αναμέτρηση με την Γκαζιαντέπ (18/10, 19:30).

Ο Παπαθεοδώρου είπε αρχικά στην κάμερα της Nova, για το στόχο της ομάδας: «Θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι σε συνέχεια της εμφάνισης με τον Παναθηναϊκό και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Παίζουμε στην έδρα μας. Η Γκαζιαντέπ έχει καλό και ποιοτικό ρόστερ με Έλληνα προπονητή και πολύ καλούς Αμερικανούς παίκτες. Είναι δύσκολο παιχνίδι όμως θα το διεκδικήσουμε αν έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή μας».

Για την Γκαζιαντέπ σχολίασε: «Ξέρουμε τη δυναμική της έχουμε παίξει δύο φιλικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας. Εχει ταλέντο, ομαδικότητα, έχει πλάνο στο παιχνίδι της και εμείς θα πρέπει να βγάλουμε δικά μας προσόντα που είναι η ενέργεια και το πάθος σε όλο το γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη. Η Γκαζιαντέπ είναι μία πολύ ιδιαίτερη ομάδα, έχει πέντε Αμερικάνους παίκτες που έχουν χαρακτηριστικά υψηλού επιπέδου, ψάχνει πολύ το σουτ τριών πόντων, είναι αθλητικότατη ομάδα».

Για το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Στον αθλητισμό υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Ξεκινήσαμε με πολλά προβλήματα που είναι έξω από τη λογική. Κάναμε ήττες σε ντέρμπι παιχνίδια, κυρίως εκτός έδρας. Έχουμε πίστη στο πλάνο μας, θέλουμε να έχουμε όλα τα παιδιά κοντά μας υγιή, υπάρχει πίεση όμως γι' αυτό είμαστε εδώ για να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες».

Για τον Κόνιαρη υποστήριξε: «Είναι σε φάση επανένταξης, ήταν μαζί μας τις δύο τελευταίες ημέρες, όχι στο 100% όμως. Σήμερα έβγαλε μεγάλο μέρος της προπόνησης, έχει όμως να παίξει 15 μέρες και αύριο το πρωί θα κριθεί η παρουσία του στο παιχνίδι».

Για τα ποσοστά της Γκαζιαντέπ πρόσθεσε: «Εχει 38 τρίποντα και 30 δίποντα στα παιχνίδια της, παίζουν με ρυθμό, έχουν ατομική ικανότητα και παίζουν πολύ στο ένας εναντίον ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα