Πασκουάλ: «Απαράδεκτο αυτό που συνέβη στη Βαρκελώνη, γεμίστε το ΟΑΚΑ με Μπάμπεργκ»

Πασκουάλ: «Απαράδεκτο αυτό που συνέβη στη Βαρκελώνη, γεμίστε το ΟΑΚΑ με Μπάμπεργκ»

Γιώργος Κούβαρης
Πασκουάλ: «Απαράδεκτο αυτό που συνέβη στη Βαρκελώνη, γεμίστε το ΟΑΚΑ με Μπάμπεργκ»

bet365

Ο Τσάβι Πασκουάλ απένειμε κάλεσμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού εν όψει του αγώνα με την Μπάμπεργκ και υπογράμμισε ότι η ομάδα του μπήκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ με άλλη νοοτροπία.

Αρχικά ο Καταλανός τεχνικός είπε ότι «παίξαμε ένα παιχνίδι σοβαρό. Μπήκαμε στον αγώνα με πεσμένη την ψυχολογία μετά το κακό μας παιχνίδι στη Βαρκελώνη. Από την άλλη ξεκινήσαμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και σιγά-σιγά πήραμε τα ηνία χωρίς πολύ μεγάλα ποσοστά ευστοχίας, ειδικά στις βολές και στα τρίποντα» και συνέχισε:

«Στο τρίτο δεκάλεπτο που ανέβηκαν τα ποσοστά κι αξιοποιήσαμε τις φάσεις πήραμε και τη διαφορά. Είναι μία σημαντική νίκη για εμάς παίζοντας για πρώτη φορά φέτος στην έδρα μας και για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό μας».

Όσον αφορά την αντίδραση του Παναθηναϊκού μετά τη βαριά ήττα στη Βαρκελώνη, υπογράμμισε λέγοντας ότι «σ’ ένα παιχνίδι μπορούν να συμβούν τέσσερα αρνητικά πράγματα. Το ένα είναι να μην έχεις ευστοχία, στις βολές, στα τρίποντα. Κάτι άλλο που μπορεί να συμβεί είναι να μην έχεις καλή αμυντική συμπεριφορά και να μην στέκεσαι στο γήπεδο όπως πρέπει. Ένα άλλο είναι να μην είσαι αρκετά συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Και το τελευταίο είναι να κατεβάσεις τα χέρια ενώ θα έπρεπε να παλέψεις μέχρι το τέλος. Απέναντι στην Μπαρτσελόνα μας συνέβησαν και τα τέσσερα. Είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη στη Βαρκελώνη»

Και κατέληξε: «Εκτός έδρας μπορείς να χάσεις οποιοδήποτε παιχνίδι και ειδικά απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο όπως η Μπαρτσελόνα, αλλά η εικόνα ήταν καταστροφική. Σήμερα βγήκαμε με άλλη νοοτροπία στο γήπεδο, για να παίξει καλύτερη άμυνα κι επίθεση, πιο αποφασιστικά και χωρίς φόβο και πιστεύω ότι όλα τα παιδιά μας βοήθησαν για να μπούμε στον σωστό δρόμο που βρισκόμασταν».

Κλείνοντας απένειμε κάλεσμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού εν όψει του αγώνα με την Μπάμπεργκ για την 2η αγωνιστική της EuroLeague: «Θα ήθελα να ζητήσω από το κοινό μας να γεμίσει το ΟΑΚΑ την Πέμπτη με την Μπάμπεργκ. Αρχίζει η EuroLeague, θα είναι σημαντικό να μας στηρίξει ο κόσμος και να σταθεί στο πλάι μας. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Δεν ζητάω συνήθως πράγματα, αλλά θέλω να γεμίσει το γήπεδο για να νιώσουν οι παίκτες τη στήριξη του κόσμου».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα