Σκουρτόπουλος: «Με τις αλλαγές που θα γίνουν θα είμαστε καλύτεροι»

Σκουρτόπουλος: «Με τις αλλαγές που θα γίνουν θα είμαστε καλύτεροι»

bet365

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον προμηθέα και προανήγγειλε βελτιωτικές κινήσεις.

Ο ΓΣΛ Φάρος ηττήθηκε στην Πάτρα από τον Προμηθέα με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να αναγνωρίζει την ανωτερότητα των αντιπάλων.

Ο Έλληνας τεχνικός μετά το ματς στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε, «Συγχαρητήρια στον Μάκη Γιατρά και στην ομάδα του Προμηθέα για τη νίκη. Αυτό που είδα είναι ότι φέτος έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια στον Σύλλογο και έχουν αλλάξει πολλά πράγματα προς το καλύτερο και είναι λογικό ο Προμηθέας να κοιτάζει παραπάνω από πλευράς στόχων. Εμείς είχαμε πολύ κακή εικόνα στο α΄ ημίχρονο και αυτό μας στοίχισε. Στο β΄ ημίχρονο παρότι κάναμε προσπάθεια, δυστυχώς δεν είχαμε φρεσκάδα και καθαρό μυαλό απέναντι σε έναν αντίπαλο με μεγάλη ποιότητα και βάθος.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Προερχόμασταν, πάντως, από μια ιδιαίτερα δύσκολη εβδομάδα. Επίσης θα πρέπει να αναφέρω ότι ο Σάφτενααρ αγωνίστηκε με γαστρεντερίτιδα και στο β΄ ημίχρονο δεν μπόρεσε να μας βοηθήσει, ενώ και ο Παπαντωνίου έπαιξε αντιμετωπίζοντας ένα πολύ σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα. Κρατάμε την εικόνα μας στο β΄ ημίχρονο και την προσπάθεια που κάναμε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Εχω μόνο μια μικρή ένσταση για το ότι ο Γουέαρ θα μπορούσε ενδεχομένως να είχε σουτάρει κάποιες βολές παραπάνω. Θεωρώ ότι δέχτηκε κάποιες επαφές και οι βολές σε τέτοιου είδους παιχνίδια μετράνε. Θεωρώ ότι με τις αλλαγές που θα γίνουν στην ομάδα θα είμαστε ακόμη καλύτεροι στην συνέχεια. Θα μαζευτούμε με τα παιδιά, θα δουλέψουμε και θα ετοιμαστούμε για την συνέχεια. Σε ό,τι αφορά τον Προμηθέα, θεωρώ ότι μπορεί ακόμη και μια θέση στην 6άδα. Γιατί όχι; Η είσοδος στα playoffs και μια θέση στην 6άδα θα έχουν μεταξύ τους μόλις 1-2 νίκες διαφορά. Εξάλλου, αν ντουμπλαριστεί και στον β΄ γύρο στην Πάτρα η εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα θα είναι από μόνη της ένα πολύ μεγάλο αβαντάζ για τον Προμηθέα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα