Σκουρτόπουλος: «Ο Προμηθέας κέρδισε τον ΠΑΟΚ, αλλά εμείς πάμε για τη νίκη!»

Gazzetta team
Σκουρτόπουλος: «Ο Προμηθέας κέρδισε τον ΠΑΟΚ, αλλά εμείς πάμε για τη νίκη!»

bet365

Ο ΓΣΛ/Φάρος ταξιδεύει στην Πάτρα για την αναμέτρηση με τον Προμηθέα (14/10, 16:30) με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να έχει να αντιμετωπίσει δύο προβλήματα.

Ο τεχνικός των Θεσσαλών δεν μπορεί να υπολογίζει στους Πετί, Χαζηκυριακίδη και Παπαντωνίου ωστόσο το γεγονός αυτό δεν μειώνει ούτε στο ελάχιστο τα σχέδιά του εν όψει της συνέχειας.

«Πάμε στην Πάτρα με αρκετά προβλήματα, καθώς εκτός από τους τραυματισμούς (Πέτι, Χατζηκυριακίδης) προστέθηκε στην λίστα των προβλημάτων και η απουσία του Παπαντωνίου ο οποίος από χθες βρίσκεται στην Αθήνα λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού θέματος και είναι άγνωστο το αν καταφέρει να αγωνιστεί» δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και συνέχισε:

«Έχουμε δουλέψει πολύ και προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα γινόταν για αυτό το παιχνίδι που είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ο Προμηθέας κέρδισε εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ, μια μεγάλη νίκη, αλλά για μας δεν αλλάζει κάτι, εμείς και πάλι τη νίκη θα διεκδικήσουμε. Θέλουμε να παλέψουμε κόντρα σε μια καλή ομάδα, οργανωμένη σε όλους τους τομείς που έχει βλέψεις φέτος. Το γεγονός αυτό αποτελεί έξτρα κίνητρο για εμάς».

Και κατέληξε: «Θεωρώ ότι πρέπει να δώσουμε βαρύτητα στα ριμπάουντ, διότι ο Προμηθέας έχει καλό το επιθετικό ριμπάουντ, και αν καταφέρουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, αποτρέποντας τον αντίπαλο να βάλει εύκολους πόντους, έχουμε πιθανότητες για κάτι καλό».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα