Φλιώνης: «Πάθος, ένταση και συγκέντρωση με ΑΕΚ»

ΑΡΗΣ - ΑΕΚ (14/10, 17:00)

Φλιώνης: «Πάθος, ένταση και συγκέντρωση με ΑΕΚ»

Φλιώνης: «Πάθος, ένταση και συγκέντρωση με ΑΕΚ»

Ο Δημήτρης Φλιώνης μίλησε για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, για την 2η αγωνιστική της Basket League (14/10, 17:00) και μίλησε για τα στοιχεία που πρέπει να δείξει ο Άρης στο ματς.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Πάθος, ένταση και συγκέντρωση

Καλησπέρα σε όλους. Μετά από την πρώτη εβδομάδα επίσημων αγώνων και την έναρξη των τριών θεσμών που συμμετέχουμε, δηλαδή του Κυπέλλου, του Πρωταθλήματος και του Basketball Champions League μετράμε, δυο νίκες και μία κακή ήττα.

Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και δύσκολο δρόμο, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο ως ομάδα. Πρέπει να βελτιώσουμε τις συνεργασίες μας τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά πράγμα που απαιτεί χρόνο, αφοσίωση και καλή διάθεση.

Το Σάββατο φιλοξενούμε στην έδρα μας την ΑΕΚ. Ένα ντέρμπι με μια πολύ καλή ομάδα με δυνατό και έμπειρο ροστερ. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι στο οποίο θα μας βοηθήσει πολύ ο κόσμος που θα είναι στο πλευρό μας με την παρουσία του και τη φωνή του.

Εμείς πρέπει να έχουμε πάθος, ένταση και συγκέντρωση για όσο το δυνατόν περισσότερη διάρκεια, ώστε να θέσουμε βάσεις και να προσεγγίσουμε σωστά το παιχνίδι»

Best of internet