Αυτοί είναι οι λόγοι της αποστασιοποίησης του Γκάλη

Αυτοί είναι οι λόγοι της αποστασιοποίησης του Γκάλη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Αυτοί είναι οι λόγοι της αποστασιοποίησης του Γκάλη

bet365

Το gazzetta.gr γράφει τι ακριβώς έχει συμβεί μεταξύ Νίκου Λάσκαρη και Νίκου Γκάλη, για την η ίδρυση της εταιρίας ρούχων NGSIX εν αγνοία του «Νικ» και το τουρνουά Nick Galis Cup.

Πριν από περίπου δύο χρόνια, ο ίδιος ο Νίκος Λάσκαρης είχε προτείνει στον Νίκο Γκάλη τη δημιουργία εταιρίας ρουχισμού με την επωνυμία NG6 περιγράφοντας ένα σχέδιο βάσει του οποίου πίστευε ότι ρούχα με τη συγκεκριμένη επωνυμία (σ. σ. δηλαδή Nick Galis 6), θα είναι πιο ελκυστικά στο κοινό της ομάδας. Δεδομένου μάλιστα του ότι (επιχειρηματικά) ήδη είχε εισχωρήσει στον χώρο του ρουχισμού με την αγορά μέρους των μετοχών γνωστής εταιρίας επώνυμων γυναικείων ρούχων αλλά και τη δημιουργία μπουτίκ στο νησί της Μυκόνου, είχε εγγυηθεί στον Νίκο Γκάλη ότι θα φροντίσει ούτως ώστε να ρούχα με την επωνυμία NG6 θα είναι σε όλες τις μεγάλες γκαλερί της Ευρώπης.

Ο Νίκος Γκάλης είχε ακούσει τα σχέδια του νυν ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης, διατηρούσε τις επιφυλάξεις του για τον βαθμό υλοποίησής του, αλλά οι δύο άνδρες δεν κατέληξαν ποτέ σε εμπορική συμφωνία δεδομένου του ότι ο βασικός άξονας του πλάνου του κ. Λάσκαρη ουσιαστικά περιλάμβανε την εκμετάλλευση του brand «Νίκος Γκάλης».

Παρότι δεν υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, η εταιρία δημιουργήθηκε τον Αύγουστο του 2015 αλλά με την επωνυμία NGSIX και εντάχθηκε σε αυτές που ανήκουν στην οικογένεια Λάσκαρη. Μάλιστα, εδώ και τουλάχιστον ενάμιση χρόνο, προϊόντα διατίθενται στην μπουτίκ της ΚΑΕ. Η συγκεκριμένη κίνηση του Νίκου Λάσκαρη δικαιολογημένα ενόχλησε τον Νίκο Γκάλη, λόγω χαρακτήρα όμως ουδέποτε τοποθετήθηκε δημοσίως. Όπως εξάλλου τον ενόχλησε και το γεγονός ότι τόσο πέρυσι όσο και φέτος η ΚΑΕ δεν διοργάνωσε το Nick Galis Cup παρά τα όσα είχε ισχυριστεί ο ίδιος ο Νίκος Λάσκαρης στον Νίκο Γκάλη για την οργάνωση μιας μεγάλης γιορτής με απώτερο σκοπό μάλιστα η διοργάνωση να μπει στο καλεντάρι της FIBA.

Επί της ουσίας, ο «Νικ» διαχώρισε τη θέση του και αποφάσισε να κρατήσει αποστάσεις από το καλοκαίρι του 2016 και τα δύο παραπάνω περιστατικά απλά εντάχθηκαν σε μια λίστα θεμάτων που τον οδήγησαν στη στάση που διατηρεί εδώ και τουλάχιστον ενάμιση χρόνο. Ο ίδιος δεν έχει καμία ανάγκη τη συνεργασία για την εταιρία NG6 ούτε ασφαλώς πίεσε ποτέ καταστάσεις για να πραγματοποιηθεί το τουρνουά Nick Galis Cup.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα